פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים יש לי R9800P יש בכרטיס הזה גם כרטיס טלוויזה שאני יוכל ליראות טלוויזיה במחשב ?וגם איזה תוכנה צריך בשביל ליראות טלוויזה אולי קיבלתי את הדיסק מה השם של התוכנה?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים איזה דגם יש לך?צריך להיות לו VIVO בשביל שתראה...אם יש לך 9800ALL IN WONDERאז יש לך ..
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים לא חייב AIW גם יכול ליהיות פשוט VIVOאם יש לך אז קיבלת את התוכנה בפנים, אבל גם אם יש לך, אם אתה ביס, אתה תיהיה חייב לקנות עוד ממיר או לראות מה שרואים בממיר שאליו תתחבר, אם אתה בכבלים תוכל לראות בלי ממיר אבל רק את הערוצים של הממיר האנלוגי
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר יש לי R9800P של PWORCOLOR/TULראיתי בקפובא שרשום TV OUT , CRT , DVI , S/W DVD אז יש לי?עם לא תיבדוק בבקשה עם אפשר ליראות עם הכרטיס הזה טלוויזיה במחשב?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אם אני לא טועה היה ליס מבצע שמביאים עד 5 או 3 ממירים חינם. לאדע מה עכשיו. תברר..
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר אם אני לא טועה היה ליס מבצע שמביאים עד 5 או 3 ממירים חינם. לאדע מה עכשיו. תברר.. מה קשור?שאלתי שאלה אחרת.. עם הR9800P שלי יש לו גם כרטיס טלוויזיה ביחד? :'(TV OUT , CRT , DVITV OUT=כרטיס טלוויזיה ?אוDVI= כרטיס טלוויזה ?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים הTVOUT זה יציאת טלויזיה. זה אומר שאתה יכול לראות על הטלויזיה את מה שקורה על המחשב, אבל אתה לא יכול ההפך
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים באיזה תכונה צריך להשתמש כדי לראות ב VIVO??אם אכן יש לך VIVOואין לך תוכנה שקיבלת אז תורידPOWER VCR
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.