עבור לתוכן

מערכת קירור מים זולה או בלוק קירור אוויר יקר??

Featured Replies

פורסם

הקיטים לקירור מים היחידים שאפשר לקרוא להם טובים - הם של swiftech ו-DD (הקיטים של האחרונה בעצם יותר קיט מותאם אישית).

כמובן שאי אפשר להשיג אותם בארץ, ובארה"ב הן נמכרות בסביבות 200$.

אם אתה רוצה להתחיל קירור מים לבד תעשה מה ש-Razor הציע, תמצא משאבה טובה (וחזקה...), צינורות, רדיאטור - אלו הדברים הקלים - אם נכנס לך בתקציב אני ממליץ לך להזמין מחו"ל בלוק איכותי, ולא לשפצר משהו לבד שלא יעשה את העבודה.

פורסם

בע תודה שאמרתם לי רציתי לקנות אותה היא נראית דווקא טוב והיקורות על אחותה באתר דרך אגב די טובות אז חשבתי שהיא צא עוד יותר טובה

אז עכשיו שאלה מה כדאי לי לקחת מערכת קרור שאני מכריב לבד תוצאת emp? או האקספי שה האבא של כול ההיטסניקים פלוס מאוור אנמרקס ?

ועוד גורם להחלטה אני בחברה שעושה לאן פרים ובגלל זה אני מזיז המון תמחשב הולך ללאנים וככה האם זה יכול לפגוע במערכת מים? שצירונות יתעקמו ישתחררו המים ידלפו וככה? כי אם זה יהפוך תמחשב שלי לנכה מוגבל אז אני לא יקנה מערכת קרור מים

פורסם

ממש לא , אם אתה רוצה להיות אפילו יותר בטוח יש כאלו אזיקוני מתכת שאפשר לחזק תחיבורים איתם

פורסם

אוקי אז מה עדיף לי לקחת? מערכת תוצרת emp או אקס פי עם מאוור אנמרקס גדול מה יותר ימשור על המערכת שלי?

פורסם

תיראה ה XP חזק מאד ויהיה הבדל קטן בינו לבין קירור מים סביר עד טוב

ועכשיו ביגלל המישקל שלו (הוא קל מאוד יחסית ) אפשר לנייד את המחשב כימעט בלי בעיה  :xyxthumbs:

והוא הרבה יותר זול  :-X

פורסם

למי שתהה מה המערכת מים הכי טובה

D-Tek LR white water

זה לCPU

לGPU

DDmaze 4 GPU

משאבה יש המון טובות

ורדיאטור הכי טוב כיום זה

Black ice extreme dual radiator (120X2)

או

Black ice pro tri (טוב, אז זה לא השם שלו באמת אבל יש לו מקום ל3 120)

לנורט בריג אני ממש לא יודע איזה בלוק הכי טוב

עריכה

אם יש לך 6800 זה הבלוק הכי טוב בשבילך

http://www.dangerden.com/images/nvidia/6800/n6800_topinst_800w.jpg

אם יש לך ATI, אין לי שמץ P:

פורסם

אין כזה דבר BIX עם 3 מאווררים , יש תטרמוצייל 120.3 ..

וHeater core טוב מהרדיאטורים הללו ..

הבלוק של DD שמכסה את כל הכרטיס עדיין חדש , אבל יש לא מעט אנשים שמדווחים על זכרונות צלויים ממנו , הבעיה היא שכל החום של הליבה עוברת גם זכרונות ..

קירור לNB באמת מוערך על יתר המידה , זה יתן 5-10MHZ תוספת :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים