עבור לתוכן

מערכת קירור מים זולה או בלוק קירור אוויר יקר??

Featured Replies

פורסם

מה עדיף לקנות על מנת להשיג קירור לא רע למעבד וכדי להוריד את טמפ' המארז באופן כללי טיפה??? (אם התיחסות גם לרעש בבקשה...)

מערכת קירור מים זולה יחסית ולא הכי טובה שיש או בלוק קירור אוויר באיכות הכי טובה שיש ומאוורר חזק??

פורסם

מוטו -

אם אתה מכוון על משהו תכוון גבוהה

עוד מוטו -

עדיף להיות ראש של שועל מאשר זנב של אריה

לך על הקירור אוויר יקר......

פורסם

כמה התקציב שלך?

אם אתה מוכן "ללכלך קצת הידיים" ולהיות יצירתי, מערכת קירור מים במקרים רבים זולה ממערכת קירור אוויר.

אבל היא דורשת תכנון מעמיק, המון המון השקעה וקצת כישרון :)

אם הברירות הם מערכת קירור מים קנויה זולה או קירור אוויר טוב, הייתי הולך על קירור אוויר מכיוון שמערכת קירור מים זולה עלולה להיות לא אמינה ולסכן את כל חומרת המחשב.

פורסם

ב 500 ש"ח אפשר לבנות מערכת קירור מים אפילו טובה, אם רק משקיעים הרבה מאמץ.

1500 הודעות!!! 4 כוכבים!!!! ;D ;D ;D ;D

פורסם

מזל"ט

ועל איזה סוג של מאמץ דיברת?

פורסם

1. תכנון מעמיק של כל הרכיבים.

2. חיפוש במזבלות ריכיבים, כגון רדיאטור במגרש גרוטאות, פלטות אלומיניום\נחושת אצל זגגים או משהו, מישהו עם כרסומת בשביל לעצב בלוקים, פרספקס בחנויות, צנרת בחנויות דגים או משהו, כנ"ל משאבה......

3. התאמה של כל הרכיבים לתכנון המקורי, כי כנראה שלא תמצא בדיוק מה שאתה מחפש אלא משהו בסגנון....

4. הרבה מאוד בדיקות אמינות(עם שורוק :) ) "על יבש"(למעשה, רטוב, איך מחוץ למחשב).

5. איטום טוב, just in case.

6. אוברלוק רצחני ;D

פורסם

כל גוף קירור אוויר מעל 300 שקל יהיה עדיף על הקירור הזה

500 שקל ?!

טוב

אם יש לך כוח לחקות קצת (או שאולי יותר תלוי בפנדה )קח XP-120 ב 300 שקל +

מאוורר אנרמקס 120 מ"מ ב 100 שקל

אין כוח לחקות ?

קך SP 94 ב עם אנרמקס 92 מ"מ

עריכה: אני חושב שהסיילנט טוור שעולה 180 שקל עדיף על הקירור מים הזה !

פורסם

TT stinks in watercooling

we should have a sticky for this ones ...

פורסם

קנה את הקירור הנוזלי החדש של TT בשם "BIGWATER" הוא עדיין לא נמכר בארצות הברית אבל יש מקומות שמוכרים אותו באירופה ואפשר להזמין כנראה לארץ והמחיר הכי זול שראיתי זה 90 יורו שזה 495 שקל והקירור הוא פשוט ענק! דבר ראשון אין רעש! המערכת כולל המאורר 120 מילימטר לא עולה מעל 21 דציבל וגם המשאבה לא יותר מ 20 דציבל שזה כלום! המאורר עולה 93 אפסיאמ במקסימום ומשהו כמו 34 במינימום והמאקסימום דציבל זה 21 והמינימום זה 17 ולא רק שהכול נכנס בתוך המארז [internal] אלה שגם הכול מואר בלד כחול ויפה - גם בבלוק קירור שזה חידוש וגם במשאבה! והצינור וגם נוזל הקירור רגישים לקטודה.

אני בטוח קונה את המערכת אבל אני מחכה לביקורות מאתרים באמריקה וגם שיתחילו למכור את זה באמריקה זה יעלה פחות מאשר באירופה [זה התנך של המחירים... באמריקה המחירים יותר זולים לפחות בתחום הזה].

הקישור הבא הוא קישור אל דף המוצר.

http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm

עריכה :

תלמד - לא קונים מערכת קירור נוזלי אינטרנל של TT שהיא לא ה BIGWATER משום שכל המערכות הקירור הנוזלי האינטרנל של TT הן כישלון והבלוקים אם תכנס גם לאתר שלהם תראה שהם עלובים וכל אחד עם קצת קשרים יכול לבנות משהו פי כמה וכמה יותר טוב אז אל תקנה מערכת קירור נוזלית אינטרנל של TT במידה והיא לא ה BIGWATER [נכון להיום] משום שגם BIGWATER היא לדעתי ספינ הדגל שלהם עכשיו.

בכל מקרה, אם הרעש לא מפריע לך ואין לך עצבים למערכת קירור נוזלית או משהו כזה אז לך על קירור רגיל חזק ואיכותי [יצאו לאחרונה המון כאלה].

פורסם

אחי גם אני מחכה לביגטאור זה נראה מערכת קרור מים הכי טובה שכסף יכול לקנות!

באמת זה יוציא את טרמילטק מהבוץ ועכשיו

שאלה כמה אתה מעריך זה יעלה?

ודרך אגב האם יש כבר ביקרות על המערכת הזותי? ואם אפשר קישורים

ומה התאריך המשוער שזה יגיע לארץ או שזה היה זמין בארצות הברית?

פורסם

מה אתם מדברים ? המערכת הזו גרועה כמו אחותה .. אולי טיפה פחות ..

מה שונה פה ? כולה הבלוק ... אני לא יודע איזה בלוק הוא ואם הוא איכותי , אבל זה לא ישנה יותר מידי עם משאבה שכזו .. בדיוק ההיפך , זה יכול לגרוע : הבלוק בעל התנגדות גדולה יותר לעומת המשאבה שלא שונתה משמע זרימה חלשה יותר ומכך טמפרטורה גרועה יותר ..

שוב TT מוציאים מערכת קירור מים עלובה והמטרה היחידה שלה היא למשוך אנשים שלא מבינים בנושא בגרוש ומתעוורים מהמחיר ... ולצערנו זה פועל.

פורסם

מה אתם מדברים ? המערכת הזו גרועה כמו אחותה .. אולי טיפה פחות ..

מה שונה פה ? כולה הבלוק ... אני לא יודע איזה בלוק הוא ואם הוא איכותי , אבל זה לא ישנה יותר מידי עם משאבה שכזו .. בדיוק ההיפך , זה יכול לגרוע : הבלוק בעל התנגדות גדולה יותר לעומת המשאבה שלא שונתה משמע זרימה חלשה יותר ומכך טמפרטורה גרועה יותר ..

שוב TT מוציאים מערכת קירור מים עלובה והמטרה היחידה שלה היא למשוך אנשים שלא מבינים בנושא בגרוש ומתעוורים מהמחיר ... ולצערנו זה פועל.

כל מילה אמת

למרות שאישית אני חושב שאם רק יחליפו את המשאבה , יהיה סיכוי לBIG WATER להכנס לדרגת הLOW END של קירור המיים

אבל חייבים להודות שהתוספות שהם מתכוונים להוציא נראים לא רע

פורסם

לעשות אותה גרועה יותר מאחותה אי אפשר .. ::)

הבלוק בהחלט נראה סביר ביותר , יש לו פוטנציאל בעזרת משאבה מתאימה ..

הרדיאטור נראה סביר .. עוד בעייה של המערכת שעכשיו במבט שני על התמונה אני רואה , זה הצנרת .. הצנרת של המערכת פיצית ! זה רוצח תמעט זרימה שגם ככה יש שם

השינויים לא כאלו דרמטים , חוץ משיפורים אסטטים אין יותר מידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים