פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר תודה :-*עריכה:שניהההההההכתוב שזה רק 16 אוהםורק 105 מיליוואטלי יש MX400שזה 32 אוהם ו125 אוהםמה יותר טוב? יותר איכות נגיד
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר מה זה כלום? תראה יש לי את הMX400 של סנהייזר שקיבלתי עם הH340 עכשיו אני רוצה לדעת אם הE2C הזה שהצעתם לי איכותי הרבה יותר ושווה את ההוצעה או שהMX400 מתקרב אליו ולכן לא שווה לקנות את הE2C יש לי חבר בארגנטינה שחוזר בקרוב הוא אולי יוכל לקנות לי... עריכה: שמתם לב שאני כותב עם פחות נקודות? :
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים המפרט הטכני אומר בערך כלום לגבי האיכות של האוזניות.הe2c הרבה יותר טובות.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר תודה רבה רבה רבה רבה רבה!!!אמרתי לחבר שלי לקנותהוא חוזר יום שישי נראה אם הוא ימצא........מקס..... אני אקנה מהאתר שנתתתודה רבה אחי!!
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים עשיתי לך משהו טוב, עכשיו תעביר את זה הלאה.לך תעזור לנזקקים או משהו... ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אני תורם 10% מהמשכורת שלי איך זה?טוב יצאנו מה הדיון נדמה ליתגידו ברייק אין באמת עוזרכי חבר שלי יש לו פורטה פרו 2 והוא עשה ברייק אין ואמר שלא השתנה כלוםאבל היו שתי הפסקות של איזה 3 דקות באמצע...
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אבל את זה אתה כבר תורם באופן רגיל, צריך לעשות משהו חדש אחרי שעזרתי לך כדאי להעביר את זה הלאה : (אם לא הבנת, אמרתי את זה בהקשר לתוכנית החדשה והמעצבנת של יעל בר זוהר). בקשר לחבר שלך, זה כניראה אומר שהוא לא יכול לשמוע את ההבדל הקטן יחסית שאחרי ברייק זה לא אומר שאין בכלל. בקהילת האודיופילים 95% נוטים להסכים שברייק אין כין עושה הבדל(ואני איתם יחד עם ה Beyerdynamic DT931-ב180$- שלי).
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר טוב אני אעביר למישו כאפהחח סתם....אני אעזור לילדים להבין מזה טנגנס........טוב אז אני אעשה ברייק אין מתי שאני אקנה/אקבל אותם
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים כמו כן אם תוכל לתת חוות דעת זה יוכל מאוד לעזור לאחרים שמתלבטים בקניית אוזניות.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אם חבר שלי ימצא אותם במחיר סביר (אמרתי לו עד 110$)אני אקבל אותם יום שישי אז יום ראשון אני כבר אפתח תראד ואגיד איך הן..........אם הוא לא ימצא..... אני אצטרך להזמין מחול כנראה....... אבל זה בעייתי כי אני צריך להסביר להורים שלי שזה בסדר ולא יגנבו לנו את כל הכסף מהחשבון חחחמה שלא הבנתי זה איך יכול להיות שהמפרט של האוזניות פחות טוב מהMX400 ו47 אמר שהן הרבה יותר טובות
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אתה צריך להבין משהו. הקשר בין המפרט של האוזניות לאיכות שלהם הוא כמו מלחמת עולם שלישית לחציל!
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר סורי על ההקפצהפשוט אין טעם לפתו תראד חדשחבר שלי שנמצא בארגנטינה לא מצא את האוזניות וכנראה לא ימצא..............לפני שאני אזמין מחול את האוזניותSHURE E2Cאני הייתי מעדיף לראות כמה אוזניות אחרות שהוא ימצא לי בארגנטינהhttp://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177#איך אלו?השוואה לKOOS פורטה פרו 2 אפשרית?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים בשום פנים באופן!לא קוס ולא נעליים. ומה בכלל שמת את הסנהייזר האלה? אתה מבין את זה שהן פתוחות?והפורטה פרו גם כן פתוחות ועולות חצי מהE2C, איך אפשר להשוות ביניהם?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.