פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אהלןמי שראה את התראד בכללי יודע שיש לי כבר קאש....עכשיו אני אולי...... כרגע אני רק שוקל......לקנות אוזניות ב500 שאקל.....מה כדאי? האם אפשר למצוא משהו טוב בארץ או שאני אקבל אוזנויות של 10 שקל במחיר 500?ואני לא רוצה אוזניות סגורות של DJ כמו HD או משהו כזה.....משהו קטן (לא כפתורים) שאפשר לזוז איתו בקלות ואני לא אראה כמו ילד אנטנה
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר כמה יעלה לי משלוח?כמה איכות זה? תשווה את זה לדגם כלשהו של סנהייזר או KOSS
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים משלוח תלוי מאיפה אתה קונה... אלה אוזניות in ear שבעייני חלק מהאנשים הם יותר טובות מהshure e3c שעולות 180 דולר.http://www.shure.com/earphones/eseries_e2c.asp
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר איפה אתה ממליץ?העיקר שהאוזניות יעלו אותו מחיר בערך וישלחו לארץ במחיר סביר......
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים ההמלצה שלי לא הייתה מספיקה בשבילך? : משלוחו יעלה לך בסביבות 30-40$ ובמכ"ס ויסחטו ממך 17% (אלה אם כן תבקש שיכתבו לך 40$ או פפחות על ערך החבילה. תשאל את אור, הוא מומחה בהברחת דרבים יקרים במכ"ס ;D ). אתה יכול להשיג אותן ב100$ ב www.headphone.com. ולסנהיזר או לKOSS אין דגם של אוזניות In Ear canal, אז אי אפשר לעשות השוואה רלוונטית. אגב, החברות שיחידות(שידוע לי עליהן) שעושות אוזניות כאלה הן: Shure etymotic Ultimate Ears אור, זה לא ממש לא נכון(לפחות לא חד משמעי), הרבה מחשיבים את הE2C כאוזניות טובות מהE3C, תחפש קצת בהד-פיי...
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אוקיי סבבה תודה.....אולי אני אקנה..... אולי מישהו מחול יביא לי....תודה רבה :-*
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים קח grado הדגם 60 או 80 בארץ מוכרים אותם במכירי חול יש פה אנשים עם אוזניות שלהם ...אז תשאל אותם איך אפשר לפנות ליבואן
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים הGRADO טובות למוסיקה מאוד מסוימת. מטראנסים אני יכול להגיד ביי בברור שלא תהנה מהם.הSHURE לדעתי המחירה הכי טובה שאתה יכול לעשות
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר הGRADO טובות למוסיקה מאוד מסוימת. מטראנסים אני יכול להגיד ביי בברור שלא תהנה מהם.הSHURE לדעתי המחירה הכי טובה שאתה יכול לעשותתודה רבהאבל מאיפה לקנות... איזה אתר אמין יש?
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים קח grado הדגם 60 או 80 בארץ מוכרים אותם במכירי חול יש פה אנשים עם אוזניות שלהם ...אז תשאל אותם איך אפשר לפנות ליבואןתגיד לי אתה צוחק?!לא רק שאתה רוצה שהוא יצא לרחוב(האוזניות לנייד) ויראה חנון, אלה גם שכל שכולם מיסבב יפריעו לו(שומעים מצוין את כל הסביבה עם האוזניות האלה. ואני לא סתם מדבר) והוא יפריע לכולם עם הרעש שלו(אתה צריך לשמוע ממש חלש כדי שלא ישמעו בדיוק מילה במילה את מה שאתה שומע).הוא צריך בדיוק ההפך.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אהא.......כל הזמן מתלוננים לי שאני שומע חזקאני מעדיף משהו שיאטום אותם ואת המוזיקה..........ושלא יראה חנוני.....
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים ההמלצה שלי לא הייתה מספיקה בשבילך? : משלוחו יעלה לך בסביבות 30-40$ ובמכ"ס ויסחטו ממך 17% (אלה אם כן תבקש שיכתבו לך 40$ או פפחות על ערך החבילה. תשאל את אור, הוא מומחה בהברחת דרבים יקרים במכ"ס ;D ). אתה יכול להשיג אותן ב100$ ב www.headphone.com ולסנהיזר או לKOSS אין דגם של אוזניות In Ear canal, אז אי אפשר לעשות השוואה רלוונטית. אגב, החברות שיחידות(שידוע לי עליהן) שעושות אוזניות כאלה הן: Shure etymotic Ultimate Ears אור, זה לא ממש לא נכון(לפחות לא חד משמעי), הרבה מחשיבים את הE2C כאוזניות טובות מהE3C, תחפש קצת בהד-פיי... מין הסתם הם גם שולחים לארץ ויש גם את: http://www.toddthevinyljunkie.com/products/product.php?id=205
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.