עבור לתוכן

צריך בבקשה מפרט ב6800 ש"ח (גג) לא כולל ציוד היקפי, כולל הרכבה מבוסס AMD

Featured Replies

פורסם

שלום אני ניסיתי להרכיב לי מפרט אבל אני רואה שזה לא הולך.. אני צריך מחשב למשחקים כבדים כמו DOOM3 HL2 וכל החבורה אני מעדיף מעבד 64 AMD וכרטיס 6800GT עם עדיפות לLEADTEC

לא צריך כונן דיסקטים וצורב.. רק דיוידי

תודה מראש

פורסם

בבקשה:

{AMD Athlon 64 3000 BOX{1,085

{EPOX EP-8KDA3J Nforce3 250GB{687

{TWINMOS 1024MB(512x2) DDR 400MHZ{1,009

{Western Digital 120GB 7200RPM IDE/100 8MB BUFFER{513

{DVD Toshiba X16{161

{ALBATRON GeForce 6800GT 256MB{2,544

{Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN{328

{CHENBRO XPIDER GAMING BOMB PC{310

הרכבת מחשב במעבדה   130 ש"ח

סה"כ:6,780 ש"ח

חלקים:

מעבד 64BIT חזק מאד, לוח אם מעולה המבוסס על הצ'יפסט המתקדם ביותר למעבדי 64BIT בסוקט 754, מעולה לאוברקלוק, ומגיע עם כרטיס קול מובנה 8 ערוצים איכותי, זיכרון 1GB איכותי ומהיר, הרדיסק גדול ומהיר, נגן DVD איכותי, כרטיס מסך חזק מאד(לא פחות טוב מה-Leadtek שאינו משתלם כלל עקב העובדה שמחירו מתקרב לזה של ה-GF6800ULTRA..), ספק חזק ואיכותי, ומארז יפה ואיכותי, המארז הנבחר של TOM לשנת 2003.

תתחדש

עריכה:המארז בצבע שחור, כדאי לקחת נגן DVD בצבע שחור, עולה רק מעט יותר מזה ששמתי.

פורסם
  • מחבר

חבר תודה רבה נראה אחלה מפרט אני ינסה לשפצר אותו מאיפה המפרט?

פורסם

www.com4u.co.il

חנות טובה מאד לפי הניסיון הקצר שלי איתם.

פורסם
  • מחבר

וואי אחי ממש תודה עדיין אין לי מפרט סופי אבל אני כמעט בטוח שאני יקנה בחנות הזאת היא ממש קרובה אלי והיא יחסית זולה

פורסם
  • מחבר

למארז שאמרת לי יש זרימת אוויר טובה?? כי אני רואה שהוא מגיע אם מאוורר אחד ויש אופציה לעוד אחד בלבד..

פורסם
  • מחבר

איזה ניסיון היה לך עם החנות הזאת??

כי אני התקשרתי אליהם וחיכיתי איזה עשר דקות והם לא עונים וכתוב שהם פתוחים עכשיו..

ואפילו לא שמו לי מוזיקה

פורסם

קניתי מהם ATP3 וקצת ציוד הקיפי לפני מספר שבועות. :cool2:

אתה יכול לשמוע מוזיקה מהמחשב בנתיים.. ;)

ועכשיו ברצינות, אין בכוונתי לפרסם חנות זו או אחרת מעל דפי הפורום. אם הינך רוצה לשאול על השירות בחנות זו או בכל חנות אחרת, תשאל בפורום כללי על החנות, או שתעשה קצת חיפוש כי כבר היה דיון על חנות זו.

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג אם הם עושים הנחה על מזומן או משהו?

פורסם

למיטב ידיעתי וניסיוני, התשלום בחנות הוא למזומן. איני יודע אם הם עושים הנחות וכו' כנראה שאת זה צריך לשאול אותם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים