עבור לתוכן

איזה כרטיס עדיף לקנות<? msi r9800pro Vs msi-gforce6800

Featured Replies

פורסם

הR9800pro 256BIT עולה 1500 בכל חנות חוץ מכמה בודדות MSI

ה6800 gforce 256BIT עולה 1950 MSI

שווה להוסיף עוד 450 שקל ולקחת את ה6800?..... או שאני לא ירגיש הבדלים כל כך גדולים במשחקים?....

אם יש הבדלים מהם "? איך אני ירגיש אותם?

ואני לא מבין את ה קטע של ה

20FS והפריימם וכל זה של משחקים..מישהו מוכן להסביר?

פורסם

הרבה יותר כדאי את ה6800!!במיוחד של MSI שבקלות אתה הופך לGT

פורסם

מתי אנשים יבינו?

GT הוא עם 16 צינורות עיבוד

הרגיל רק עם 12. ה4 האחרים נעולים\וגם אם תפתח יורדת האחריות+אפחד לא מבטיח לך שהם יהיה תקינים. הזיכרון הוא DDR3 וברגיל הוא סתם DDR.

אז אי אפשר ראבאק אי אפשר

אפשר לעומת זאת לקחת את ה GT אל מעבר לאולטרה כי פה, באמת ההבדל היחידי הוא מהירות שעון.

לילה טוב שיהיה לכם

פורסם

אבל ל6800 אפשר OC וה MSI מצויין בזה

בוא נגיד ככה יהיה לך בערך פי 2 פלוס מינוס בביצועים על ה 9800 .

וגם פתיחת הצינורות , עם זה לא יפעל הוא תמיד יכול להחזיר את זה

זה בסך הכל טוייק קטן בתוכנה. כמובן שזה לא יתן ביצועים כמו של ה GT אבל זה יתן לו בוסט עם הוא יצליח לפתוח

ועם לא אז לא נורא

OC אפשר , והכרטיס עצמו חזק.

פורסם

איזו שאלה ואילו תשובות .... ::)

דבר ראשון - באמת תשכחו מההפיכה לGT הזאת - שבעולם בכלל לא קוראים לה הפיכה ל GT (רק בפורום הזה ועוד כמה מקומות של ילדים מתלהבים). אבל איך אתם מדברים על זה בכלל ? ראיתם פעם איזה בנצ'מארק שמישהו עשה על זה ? , אם כבר היה משהו אפשרי בזה - כבר מיזמן הינו רואים תוצאות - דום3 דלף - אז דבר כזה לדעתכם לא יגיע לעינים שלנו ? ???

לגבי השאלה - זה תלוי במערכת המחשב שיש לך , בעיקרון ה 6800 זה כרטיס עם פוטנציאל הרבה הרבה יותר חזר משל ה 9800 פרו , ובעתיד עם משחקים מרובי שיידרים הוא אפילו יהיה חזק יותר. אבל אם המערכת שלך לא מספיק חזקה ההבדלים בין הכרטיסים יצתמתמו הרבה. אז כדאי שתציין את כל פרטיי המערכת שלך שהכי חושב זה איזה מעבד יש לך (כל השאר זה באמת זניח בהתייחסות לשאלה הזאת - לא משנה מה יגידו פה).

דבר שני את ה MSI הזה אפשר להשיג ב 1300 ל 9800 פרו , אם אתה כבר מוכן להשקיע 1500 - אולי באמת כדאי להשקיע עוד קצת ולקבל משהו הרבה יותר טוב בידיים - גם אם יש לך פנטיום 1.7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים