עבור לתוכן

סכנה בפיצוציה: נער בן 14 שתה "ליקוויד" ונפגע קשה

Featured Replies

פורסם

מה למדנו ילדים?

1. לא לשתות חומר לא ידוע במבחנה

2.לא לשתות חומר לא ידוע ואחרי זה אלכוהול

3. לא לשתות וודקה בלי כלום זה נחמד אבל עדיף עם תוסף( עדיף לא חומר לא ידוע)

פורסם

לא מזמן דיברנו על כך שוואלה פרסמו מוצר דומה, סם קל שנמכר בפיצוציות ואיזו ביקורת קשה קיבלו מתנגדי התכנית...

שמעו, סם זה סם וזה לא סתם. צרייך לחשוד בדברים כאלו. מבטיחים לך תחושות לא מהעולם הזה. צרייך לשים עין ולא לקנות כל זבל שמוכרים לך ובכלל, תנסו להינות בלי, אתם לא יכולים?...

פורסם

כאילו פאק.. אמא שלו ידעה כנראה היא ממש מטומטמט, אםילו יותר מהבן שלה.. :

"הוא כבר השתמש כמה פעמים בעבר בחומר הזה, כשהיה עם חבריו בטיול, וסיפר שזה נתן לו תחושה טובה", סיפרה אמו של הנער. אולם הפעם התחושה לא היתה טובה. לאחר ששתה את הנוזל ועוד שתי כוסיות וודקה, החל הנער להרגיש חולשה בכל גופו.

הוא בטח רצה יותר הרגשה של כיף, כי הוא בטח כבר פיתח סיבולת, אז הוא גם שתה עם זה וודקה.. איזה אידיוט פאק... אני הייתי משאיר אותו ככה :silly:

לכמה ימים שילמד.. בטח גם אמא שלו שותה "תוספי תזונה" :P

פורסם

הברירה הטבעית בפעולה. הנער הזה לא היה צריך לערבב אלכוהול עם משהו בעל הרכב לא ידוע.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להגיד מניסיון ?

פורסם

אני יכולה אבל ממש ממש לא גאה בזה

פורסם
  • מחבר

ספרי "חוויות"

פורסם

דארווין היה מתגאה ;D

פורסם

ברמת גן מוכרים את זה חופשי ואפילו הביאו לי כמה פעמים כשהלכתי ברחוב פרסומת של זה...לפימהש אני הבנתי זה פשוט סם..זה נמכר במחיר זול ומכיל מי יודע מה..לא ניסיתי ואני לא הולך לנסות

פורסם

שמעו, סם זה סם וזה לא סתם. צרייך לחשוד בדברים כאלו. מבטיחים לך תחושות לא מהעולם הזה. צרייך לשים עין ולא לקנות כל זבל שמוכרים לך ובכלל, תנסו להינות בלי, אתם לא יכולים?...

אני יכולה אבל ממש ממש לא גאה בזה

וואי וואי הצביעות שיש לאנשים...

פורסם

אנשים עושים טעויות, העיקר שהיא מבינה עכשיו שזה לא בסדר לפני שזה מאוחר מידי...

פורסם

וואי וואי הצביעות שיש לאנשים...

זה פשוט הורג אותי

אני מדבר עם איזה ערס צעצוע ואני רואה שהוא מעשן וזה ואז הוא שואל אותי אם אני מעשן

אני אומר לו שלא והוא אומר לי כל הכבוד בשבילי זה כבר מאוחר מדיי

באותו רגע רציתי להתפוצץ לו מצחוק מול הפנים

מה הוא משחק אותה בן 50 שכבר לא יכול להפסיק

בטח שלשום הוא התחיל לעשן ואני בטוח שאם הוא היה צריך להחליט היום הוא היה מחליט שוב לעשן

שיחסכו ממני כל אלה שעושים את הדברים ה"לא בריאים" ואחר כך מטיפים לאחרים לא לעשות את זה

זה פשוט הטימטום של הנוער שחושב שהוא צריך להתמרד ולעשות שטויות בשביל להיות "מאאאגניב!!!"

פורסם

פוזה ותצומי = :cool2: :cool2: :cool2: :-\ (אבל אני בכל זאת אוהב את הסמיילי הזה ;) )

פורסם

מסכים לחלוטין!!!

כנ"ל לגבי נרגילה...אבל באו לא נתחיל שוב ויכוח מזיק או לא.....

איתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים