פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים סליחה על הבורותאבל מישהו יכול להסביר קצת יותר על "הדבר הזה"http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2967565,00.html
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מה למדנו ילדים?1. לא לשתות חומר לא ידוע במבחנה2.לא לשתות חומר לא ידוע ואחרי זה אלכוהול3. לא לשתות וודקה בלי כלום זה נחמד אבל עדיף עם תוסף( עדיף לא חומר לא ידוע)
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים לא מזמן דיברנו על כך שוואלה פרסמו מוצר דומה, סם קל שנמכר בפיצוציות ואיזו ביקורת קשה קיבלו מתנגדי התכנית... שמעו, סם זה סם וזה לא סתם. צרייך לחשוד בדברים כאלו. מבטיחים לך תחושות לא מהעולם הזה. צרייך לשים עין ולא לקנות כל זבל שמוכרים לך ובכלל, תנסו להינות בלי, אתם לא יכולים?...
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים כאילו פאק.. אמא שלו ידעה כנראה היא ממש מטומטמט, אםילו יותר מהבן שלה.. : "הוא כבר השתמש כמה פעמים בעבר בחומר הזה, כשהיה עם חבריו בטיול, וסיפר שזה נתן לו תחושה טובה", סיפרה אמו של הנער. אולם הפעם התחושה לא היתה טובה. לאחר ששתה את הנוזל ועוד שתי כוסיות וודקה, החל הנער להרגיש חולשה בכל גופו. הוא בטח רצה יותר הרגשה של כיף, כי הוא בטח כבר פיתח סיבולת, אז הוא גם שתה עם זה וודקה.. איזה אידיוט פאק... אני הייתי משאיר אותו ככה לכמה ימים שילמד.. בטח גם אמא שלו שותה "תוספי תזונה"
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים הברירה הטבעית בפעולה. הנער הזה לא היה צריך לערבב אלכוהול עם משהו בעל הרכב לא ידוע.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים ברמת גן מוכרים את זה חופשי ואפילו הביאו לי כמה פעמים כשהלכתי ברחוב פרסומת של זה...לפימהש אני הבנתי זה פשוט סם..זה נמכר במחיר זול ומכיל מי יודע מה..לא ניסיתי ואני לא הולך לנסות
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים שמעו, סם זה סם וזה לא סתם. צרייך לחשוד בדברים כאלו. מבטיחים לך תחושות לא מהעולם הזה. צרייך לשים עין ולא לקנות כל זבל שמוכרים לך ובכלל, תנסו להינות בלי, אתם לא יכולים?...אני יכולה אבל ממש ממש לא גאה בזהוואי וואי הצביעות שיש לאנשים...
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אנשים עושים טעויות, העיקר שהיא מבינה עכשיו שזה לא בסדר לפני שזה מאוחר מידי...
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים וואי וואי הצביעות שיש לאנשים...זה פשוט הורג אותיאני מדבר עם איזה ערס צעצוע ואני רואה שהוא מעשן וזה ואז הוא שואל אותי אם אני מעשןאני אומר לו שלא והוא אומר לי כל הכבוד בשבילי זה כבר מאוחר מדייבאותו רגע רציתי להתפוצץ לו מצחוק מול הפניםמה הוא משחק אותה בן 50 שכבר לא יכול להפסיקבטח שלשום הוא התחיל לעשן ואני בטוח שאם הוא היה צריך להחליט היום הוא היה מחליט שוב לעשןשיחסכו ממני כל אלה שעושים את הדברים ה"לא בריאים" ואחר כך מטיפים לאחרים לא לעשות את זהזה פשוט הטימטום של הנוער שחושב שהוא צריך להתמרד ולעשות שטויות בשביל להיות "מאאאגניב!!!"
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מסכים לחלוטין!!!כנ"ל לגבי נרגילה...אבל באו לא נתחיל שוב ויכוח מזיק או לא.....איתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.