עבור לתוכן

הביאו לי מחשב לתיקון, ואני לא מצליח לזהות את סוג הזיכרון

Featured Replies

פורסם

תתקין HOME EDITION -תופס פחות RAM

פורסם

גם אם ידעת איזה זכרון יש לה, והיה לך סטיק נוסף בי, היית צריך לפתוח את המארז, ולכן זה לא משנה אם תפתח עכשיו את המארז וגמור את הסיפור...

ערכיה: אה עומר לא ראיתי את התגובה שלך :silly:

פורסם
  • מחבר

אולי כתבתי בטעות שאני הולך להתקין לה את הזיכרון, אבל אני לא הולך לעשות את זה.

אני עושה את זה במחשב שלי כל הזמן (מנקה אבק, עושה מודינג למארז, מחליף זיכרון....), אבל במחשב של מישהו אחר אני לא אקח את הסיכון, אני פשוט מפחד שאני אהרוס משהו (למרות שיש סיכוי של פחות מ-1% שאני אהרוס משהו).

אני פשוט אתן לה שם של זיכרון...... אגיד לה מאיפה לקנות ושבחנות יתקינו לה. היא אולי תצטרך להוביף 100 ש"ח נוספים על התקנה, אבל זה עדיף מאשר שאני אוציא לה 1000 ש"ח על חלקים שאני יכול להרוס.

אם זה היה קרוב משפחה או חבר אז הייתי מוכן להתכן, אבל אותה אני בכלל לא מכיר (רק בגלל שהיא חברה של אחותי אני עושה טובה קטנה).

ד"א: כשהמחשב עולה הזיכרון מזוהה כ-266MHZ. אז כדאי לי לקנות 266MHZ או 400MHZ? שלא תהיה בעיה של אי תאימות.

ואם אני אשים של 400MHZ, אז המחשב לבד מכוון אותו על 266MHZ?

פורסם

את המדבקה אתה יכול להסיר בעדינות בלי שתקרע אם תחמם אותה קצת עם פן ואז היא תרד בקלות ושלמה ואחרי שתעשה כל מה שאתה צריך בתוך המחשב תוכל להחזיר אותה. ;)

פורסם
ואם אני אשים של 400MHZ, אז המחשב לבד מכוון אותו על 266MHZ?

אכן, לפי התדר הנמוך.

פורסם

את המדבקה אתה יכול להסיר בעדינות בלי שתקרע אם תחמם אותה קצת עם פן ואז היא תרד בקלות ושלמה ואחרי שתעשה כל מה שאתה צריך בתוך המחשב תוכל להחזיר אותה.  ;)

אנשים פה מנוסים בתחמנות ;D עכשיו אני יודע איפה אפשר להשיג קומבינות :cool2:

חוץ מזה, אף פעם לא שמעתי כזה דבר הזוי כמו מדבקה נגד הסרת חסינות....

עדיף לך לשים 266 Hrz זיכרון, כי זה יותר זול, או להמליץ לה לעבור לסטיק אחד של 256 מגה 400 הרץ (אני משער שהיא לא גיימרית או משהו, ומספיקה לה גלישה באינטרנט)

פורסם

זה דווקא לא יותר זול, יותר זול לקנות 400 מה"ז כיום, בדיוק כשם שכבר יותר זול בהרבה מקומות לקנות 80 ג'יגה מאשר 40.

פורסם
  • מחבר

בדקתי באתר של GIGABYTE את התמיכה של לוח האם בזיכרונות, וזה מש שכתוב:

Memory

Type: DDR333(PC2700)/ DDR266(PC2100)/ DDR200(PC1600) - 184pin

Max capacity: Up to 3GB DDR266 by 3 DIMM slots or up to 2GB DDR333 by 2 DIMM slots

אז בעצם הלוח אם לא תומך ב400MHZ, אז להמליץ לה על 266MHZ?

עריכה: התקשרתי למספר חנויות וגיליתי שאין להם 266MHZ וכנראה גם לא יהיה. אבל הם אמרו ש-400MHZ יעבוד כרגיל, אז הצעתי לה לקנות 400MHZ.

ד"א: קיבלתי 100 ש"ח על "הטרחה הגדולה" :D ;D :D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים