עבור לתוכן

מחפש רמקולים למוזיקה סרטים ומשחקים

Featured Replies

פורסם

איך הרמקולים האלה - YAMAHA דגם TSS-1 ?

הם עולים בסביבות 1000-1200בחנויות אבל אני משיג בזול משהו כמו 500 שקל אבל שמעתי שהם לא משהו ובכל זאת יש רמקולים בסביבות 500 שקל של LOGITECH  Creative ו ATP-3 של ALTEC LANSING  ואני לא יודע מה לבחור!

אני מחפש רמקולים בשביל הכל סרטים משחקים מוזיקה ולכן חשוב לי האיכות של הרמקולים לכל אחד מהדברים.

פורסם

500 שקל למערכת כזאת גם אני רוצה אחת אין מערכת שמשתווה ליאמהה עד האיזור של ה900+, היאמהה מצויינת לסרטים והיא טובה גם במשחקים ומוזיקה, אבל התחום החזק שלה זה סרטים רק תוודה שיש לך בכרטיס הקול יציאה דיגיטלית.

פורסם
  • מחבר

דיגטלית? איך זה נראה?הכרטיס הוא זה שבא בלוח של ABIT IS7-E זה טוב?

מצטער שאני לא יכול להשיג עוד אבל מי שמוכר לי יש לו אחת כי הוא קונה חדשה והיא בעצמה חדשה עם אריזה הוא אפילו לא פתח אותה!

טוב אם ככה שבעצם היא הכי טובה אז נגיד ואני קונה אותה - אני יכול לחבר אותה לטלויזיה ולמחשב שישמעו את המחשב והטלויזיה ממנה? נסה לענות לי גבר כי אני לא מצליח לעלות על השיטה אם יש כזאת!

פורסם

לחבר למחשב ולטלויזיה בו זמנית לא נראה לי אפשרי ולחבר לטלויזיה לבד ולשמוע בסראונד לדעתי אתה צריך רסיבר אם כניסה לטלויזיה מקווה שאני לא מדבר שטויות תחכה שמישהו יענה לך בקשר לזה.

על פי התמונה הזאת יש ללוח שלך יציאה דיגיטלית זו אמורה להיות היציאה או הכתומה או השחורה מאחור ליד החיבורים הרגילים של הסאונד אם אני לא טועה סתכל כאן בתמונה

http://www.newegg.com/app/Showimage.asp?image=13-127-156-07.JPG/13-127-156-08.JPG/13-127-156-03.JPG/13-127-156-02.JPG

פורסם
  • מחבר

תודה גבר

אני מאוד מקווה באמת שיש יציאה דיגיטלית כי אין לי מושג איך זה נראה ואם זה הכתום או השחור!

פורסם

אני כמעט בטוח 90% שיש ללוח שלך יציאה דיגיטלית ואם אין זה לא סיפור כרטיס קול אם יציאה דיגיטלית עולה 150 שקל.

פורסם
  • מחבר

סבבה אז ללכת על הTSS-1 בטוח? אין משהו מתחרה לו בטווח מחיר של 500 -600 שקל?

פורסם

בטח שאין התג מחיר של הרמקולים האלה הוא לא סתם 1000 שקל הם שווים 1000 שקל אין משהו שיתחרה לו במחיר הזה ואתה מצאת ב500-600 שקל זו פשוט מציאה קנה את זה!

פורסם
  • מחבר

בסדר גבר תודה רבה לך!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים