פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים אוקיי, אז ככה - אני מחפש דגם, או דגמים של מטוסים, לא קיטים להרכבה, אלא ממתכת, דברים יוקרתיים כאלה, בשביל מתנה למישהו, עם אפשרות של חריטהעל הבסיס, או המטוס.הדגמים שאני מחפש בעקרון הם - ססנה 152, ססנה 172, או דקוטה, למרות שאם אין את אלו אך יהיו אחרים שאני אמצא מתאימים אז אולי אני אתפשר.תודה רבה לכל העוזרים, העניין חשוב לי מאוד !
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים אם אתה רוצה באמת משהו גדול ויוקרתי תקנה טיסן,פשוט בלי מנוע ומערכת רדיו וזה היה יותר יפה מכול מטוס צעצוע
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים יש לי בבית דגם של טנק רוסי, לוחמים גאלים, אבירים טאוטונים ומה לא שעוד לא התחלתי לעבוד עליהם. בכל אופן, חברה אחת טובה שמייצרת מודלים זאת חברת Revel. הנה אתר הבית שלהם: http://www.revell-monogram.com/home.htmlתנסה להזמין משם. הדגמים ששם הם גם להרכבה וישנם גם יצוקים מוכנים.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים זה רק אני או?The Revell Group, LLC725 Landwehr RoadNorthbrook,[glow=red,2,300] IL[/glow] 60062
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים יש למישהו מושג מה הזיפ קוד של ישראל\גרמניה\שוויץ???איתןישראל = 972גרמניה= 49שוויץ= 268
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים אלו לא הזיפקוד'ס - אלו הקידומות הטלפוניות של המדינות (ואני די בטוח ששוויץ זה 41)ה"זיפקוד" או המיקוד, הוא קוד האיזור שלך - מול הדואר, ומן הסתם תלוי איפה בדיוק אתה גר.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים בדיוק בשביל דברים [טיפשיים] כאלו המציאו את הכפתור המופלא שמקשר לדף עוד יותר מופלא, הלא הוא ה-
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים אלו לא הזיפקוד'ס - אלו הקידומות הטלפוניות של המדינות (ואני די בטוח ששוויץ זה 41)ה"זיפקוד" או המיקוד, הוא קוד האיזור שלך - מול הדואר, ומן הסתם תלוי איפה בדיוק אתה גר.צודק. אבל מצד שני יכול להיות שהשאלה הראשית ששאל השואל לא היתה נכונה,"יש למישהו מושג מה הזיפ קוד של ישראל\גרמניה\שוויץ???"לדעתי הוא התכוון לקידומות של המספר.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים אני זה ששאלתי והתכוונתי למיקוד של אותו איזור.....כמו שמבקשים בחנויות....איתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.