פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים איך הוא באופן כלל מבחינת ביצועים? כדאי לקנות אותו? האם יש אותו למישהו והוא יכול להגיד לי אם יש סנסורים גם למעבד וגם ללוח אם?ואיך הוא באוברקלוקינג?ואם יש לכם עוד דברים להגיד עליו אז תגידו בבקשה זה יעזור לי.בתודה אלדד.האם מעבד פנטיום 4 נורטווד 1.8 FSB 400 יפעל עליו בלי בעיה? זה מעבד טוב לאובקלוק אז אני לא רוצה להחליף אותו בנתיים.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים הלוחות של איפוקס בדרך כלל לא מאכזבים מבחינת אוברקלוק וזה נראה לוח דיי טוב למרות שאף פעם לא שמעתי עליו דברים או התנסיתי בו.הבעיה היחידה, אני לא בטוח שהוא תומך במעבד מכיוון שהוא תומך ב533, 800FSB ולא כתוב 400 כמו המעבד שלך...http://www.epox.nl/english/products/motherboard/4pca3i.htm
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר יש מצב מישהו מברר לי אם הוא הצליח להפעיל מעבד עם FSB 400 על לוח כזה?
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אף אחד לא יודע?אני פשוט רוצה להיות בטוח שהמעבד יעבוד לפני שאני קונה את זה כי אני צריך להחזיר לבן אדם תשובה.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים לא נראה לי שהמעבד יתאים ללוח הזה. ,לפי האתר של אינטל ציפסט 875 לא תומך ב400FSBהמעבד בסוקט 478?מה התקציב?קח בחשבון שאם אין לך זכרון DDR תהיה חייב לקנות אם תקנה לוח חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.