עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל 6800U

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מ פנדה ת XFX 6800 U והם דיברו איתי היום ושאלו עם אני יהיה מעוניין להחליף ל ליטדק עם הוא יגיע אליהם קודם ויישאר להם בשבילי

אבל ההתלבטות שלי היא ש ה XFX בא כבר ישר מהחנות עם אוברקלוק של 450/1150

והליטדק בא עם הציפ הרגיל של 400 1100

ואז ההבדל הוא שאני לא צריך לעשות ל XFX OC כי הוא כבר מגיע ישר ואז אני לא צריך להסתכן באוברקלוק עם ה ליטדק

אז מה אתם מציעים לי לעשות ?????

נ.בייקח עוד איזה שבועיים וחצי שלוש עד ש ה XFX יגיע.... ואני כבר מפנטז עליו יותר מדיי זמן .... :P

לינקים:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1207&products_id=6939

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7059

ההבדל הוא 200 שקל וזה לא משמעותי........

פורסם

ללידטק יש קירור עצבני הוא מתחמם פחות וגם תוכל לעשות לו אוברקלוק מכובד :cool2:

לא נראה לי שיעלה עשן אם תעשה לו אוברקלוק

לXFX יש קירור פחות טוב ,איפה ראית שהוא מגיע אם אוברקלוק? מצאתי אותו בניואג ולפי מה שרשום שם הוא בא אם מהיריות רגילות של אולטרא ללא אוברקלוק ישר מהקופסה ,אולי התבלבלת אם bfg

אגב אין לידטק 6800/gt/ultra אם vivo פשוט אין דבר כזה באתר של לידטק

אתה יכול לקנות 6800 ULTRA של prolink/elsa בהרבה פחות והפרולינק כולל nvtv..

פורסם
  • מחבר

תיכנס ללינק של פנדה

ואני דיברתי איתם ואני שאלתי אותם שאני קראתי שיש אתרים שאומרים שזה בא בלי OC ויש אומרים שכן

והם התחייבו שלי שהם יספקו לי תכרטיס שיבוא עם 450/1150

או שאני יחליף... אז זה לא יותר כדאי ?

פורסם

תראה ה XFX הוא 450/1150 ושל אלבטרון הוא 400/1100 הבדל של 50 מגה הרץ. האלברטון בא עם קירור עצבני ואובר קלוק כזה לא ממש יפריע לו.

ואת ה 200 שקל הפרש תביא לי :lol::cool2:

פורסם
  • מחבר

שמע הבדל של 50 MHZ זה לא הרבה ...... אבל עדיין זה הבדל של איזה 6 7 FPS ועם היה לי כוח עכשיו היתי מראה לך השוואה של ה XFX ל GAINWARD הגירסא הכי חזקה שלהם לא תקירור מים ת אולטרה הכי חזקה של GAINWARD שגם באה עם 450 1150 ואפילו ה XFX הראה תצאה טובה יותר ב 3DMARK ובכלליות היו לו תוצאות במשחקים של FPS הרבה יותר טובים מאשר ה GAINWARD ומה שאני מנסה להראות פה זה ש במידה וקונים תכרטיס פשוט לא צריך לגעת בו עוד והוא יגיע לך לתוצאות הרבה יותר טובות משאר הכרטיסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים