פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים בידי הכרטיס שנמכר בפאנדה בעברelsa 9800seעם זיכרונות 2.5nsשנפתח בוודאות ל9800proרציתי לדעת איזו גרסאת ביוס תתאים לכרטיס- ואיך בדיוק אני צורב ביוס?שימו לב- אלו זיכרונות נדירים בכרטיסי מסך כאלה- 2.5ns תוצרת היניקס
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים תתקין אומגה ... ;Dאם אתה לא מנוסה בצריבת ביוס אז עדיף לא לעשות את זה כי זה כרטיס יקר שחבל להרוס ...
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים אחי , תתקין אומגה , ותעשה אוברקלוק למהירויות של 9800XT ואפילו יותר , במיוחד לזיכרונות! , אתה הולך לקבל כרטיס חבל"ז!!9800פרו רגיל יש לו 2.8NS , אז אם יש לך 2.5NS , אתה בוודאות יכול להגיע ל9800XT ואפילו לעבור אותו , אבל הרבה גם תלוי בPCB שלך , תנסה ותראה.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מחבר אומגה מוציאים דרייברים פעם בכ-3 חודשיםati מוציאים פעם בחודשלאף אחד כמעט אין בעיות עם דרייברים של atiלעומת הדרייברים של omega שעושים בעיות להרבה יותר אנשים..הכרטיס כבר אצלי... אני רק מחכה לזיכרונות...ואני עדיין מחכה להסבר ממישהו על צריבת ביוס- אם לא אתשמש בזה- תמיד טוב לדעת...נדב
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים תעשה מה שאמרו לך הדרייברים של OMEGA מצויינים , תעשה softmod וזהו ...+( כמו שאמרו לא מומלץ לעשות צריבת ביוס בזמן שהסופט מוד כל כך פשוט ולא פוגע באחריות*)הם מבינים קצת יותר ממך זה בטוח אז אל תלמד אותנו על דברים שאת לא מבין בהםהם מנסים לעזור לך, עכשיו יש לך 3 אנשים שאומרים לך את אותו הדבר, את אולי יש משהו בדברינו . תודה ביי. תהנה , עם אתה עושה את הסופטמוד וזה פועל , קיבלת אחלה כרטיס.אז בהצלחה תודיע עם זה עובד.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר תעשה מה שאמרו לך הדרייברים של OMEGA מצויינים , תעשה softmod וזהו ...+( כמו שאמרו לא מומלץ לעשות צריבת ביוס בזמן שהסופט מוד כל כך פשוט ולא פוגע באחריות*)הם מבינים קצת יותר ממך זה בטוח אז אל תלמד אותנו על דברים שאת לא מבין בהםהם מנסים לעזור לך, עכשיו יש לך 3 אנשים שאומרים לך את אותו הדבר, את אולי יש משהו בדברינו . תודה ביי. תהנה , עם אתה עושה את הסופטמוד וזה פועל , קיבלת אחלה כרטיס.אז בהצלחה תודיע עם זה עובד.אני באתי ללמד אותכם ??? ??? ???תודה בכל מקרה(גם אם התגובה קצת אגרסיבית לטעמי)
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים "לאף אחד כמעט אין בעיות עם דרייברים של atiלעומת הדרייברים של omega שעושים בעיות להרבה יותר אנשים.."יש סיבה שממליצים על הדרייברים של אוגמהאז בגלל זה אמרתי לך לא ללמד אותנו ..הדרייברים של אומגה מצויינים ולא עושים בעיות כלל ... ועם הם עושים אז הם יעשו את אותם הבעיות שעושים הדרייברים הרגילים של ATIכי הרי ה אומגה בנוי על ה קטאליסט , זה לא שהוא בונה את הדרייברים מחדש, הוא רק משפר אותם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.