פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים טוב אז קניתי את ה Zalman7000cu ועכשיו אני מחפש משחה טרמית טובה , עכשיו ראיתי כל מיני דגמים וסוגים אבל אני לא יודע מה הכי כדאי אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב ועדיף שיהיה עודף לדברים אחרים נ.ב בתמונה ... זה מה שאני חושב שזה ?!?!? : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=1909
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים הARCTIC SILVER זה גריז טרמי (מוליך חשמל) מאוד מומלץ הננו בלו זאת משחה טרמית (מבודדת חשמל) מאוד מומלצת ולא, מה שאתה רואה זה לא באמת מה שאתה חושב שאתה רואה ;D עקרונית זה למרוח את המשחה בלי להתלכלך או משהו כזה, אם אתה רוצה לנסות את זה למטרות שונות.. תדווח לנו איך היה
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים אבל איזה משחה בת'כלס יותר מומלצת?A-S 5? או ננו?כמובן שאני שואל את זה כהשמוליכות חשמל של המשחה לא מפריעה לי .אז אני רוצה לדעת לאיזה משחה יש הולכת חום יותר טובה.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים מחבר כמה המוליכות מסוכנת ב AS5 ? והאם זה שווה את הסיכון בכלל ? או שאני יקח את הננו וזהו ?
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים AS5 כמעט ולא מוליכה , AS3 כן. , אז אל תפחדו להשתמש בAS5 , כי היא בקושי מוליכה.. , רק AS3 מוליכה ומסוכנת יותר...
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים קיצר קנה AS5 המשחה הכי פצצה ותמרח אותה טוב רק על הליבה ולא מסביב ולא יהיה לך ממה לפחד ולא יהיה לך ממה להזהר.
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים אממ אם זה מריחה רשאונה שלך קח תננו בלו מכייון ואני לא רוצה להלחיץ או משהו אבל הדבר הזה קשמה מאור הלרודי אותו ומספיק נקודה הכי קטנה שלא נראית לעין על הלוח אם שלך או במעבד במקום שישגר ויוליך חשמל ואז הלך הלוח או המעבד אם זה מריחה ראשונה קח תננו וותאמן ולהבא קח תארטיק סילבר ובינינו אין כזה בדל ביצועים גדול
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מזה השטויות האלו שאתה אומר חחח פשוט תוציא את המעבד ותמרח על הליבה מה עשיתם מזה כזה פרוייקט אין לך ממה לפחד ואל תקשיב לכל השטויות האלו.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אם זה מריחה ראשונה קח תננו וותאמן ולהבא קח תארטיק סילבר ובינינו אין כזה בדל ביצועים גדולחבל על הכסף לקנות משחה ראשונה ושניה... שפורפרת אחת מספיקה להרבה זמןמי שרוצה, אני מלמד מריחה נכונה, מינימום 28 שיעורים ולאחר מכן יש לכם טסט חיצוני בזיגזג.. אפשר ליצור איתי קשר במסריםובאמת בקשר להבדל ביצועים לא תשים לב למשהו משמעותי בין הננו לסילבר, מקסימום מעלה שניים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.