עבור לתוכן

DVD רגיל (ללא Divx)

Featured Replies

פורסם

שווה היום להשקיע במכשיר DVD ללא תמיכה ב- Divx ?

מישהו יכול להמליץ לי על חברה ? (אני אאלץ להסתפק מהמבחר שיש ב'מחסני חשמל' כאשר אני אלך לקנות מכשיר)

פורסם

בטח ששווה

אני לא מבין מה שווה במכשירים של ה DIVX סתם סינים ...

ועוד עצה אל תקנה מחברות שמייצרות גם סירים וחלקי מכוניות

פורסם
  • מחבר

אל תדאג אני לא אקנה של חברות כאלו..

בכל זאת איזה חברות אתם כם ממליצים?

פורסם

Pioneer, Toshiba - הכי מומלצות

LG - זול ואיכותי

פורסם

אני לא מבין מה שווה במכשירים של ה DIVX סתם סינים ...

ועוד עצה אל תקנה מחברות שמייצרות גם סירים וחלקי מכוניות

אני נוטה לא להסכים.

לגביי חברות שמייצרות סירים - אם הכוונה לHEMILTON ודומיהם אז מדובר פשוט במותג. לא ביצרן. לי במקרה יש DVD כזה כבר חצי שנה. והוא נהדר. הא מהיר , איכותי, לא מגמגם, סאונד טוב.

הכל שאלה של מחיר ולדעתי בשוק הDVD היום, שעדיין לא ממש נעצר,, אין ממש טעם לקנות DVD במחיר כפול, כי הוא קצת יותר טוב וקצת יותר אמין.

אין ספק שDVD של יצרן נודע כמו טושיבה וכו יהיה מוצר יותר טוב. רק כמה בדיוק יותר טוב . האם זה שווה לשלם כפול?

פורסם

יש לך אותו רק חצי שנה, חכה שיתחילו בעיות האמינות המדוברות ואז אתה תתחרט על כל רגע.

לא שווה להשקיע קצת יותר (וברוב המקרים זה בטח לא כפול) ולחיות בראש שקט?

פורסם

יש לך אותו רק חצי שנה, חכה שיתחילו בעיות האמינות המדוברות ואז אתה תתחרט על כל רגע.

לא שווה להשקיע קצת יותר (וברוב המקרים זה בטח לא כפול) ולחיות בראש שקט?

אני לא אתחרט עד שנה כי יש לי אחריות. מעבר לזה אני אקנה חדש עם עוד כמה פיצ'רים שיצאו עד אז.

וכן המחיר אכן כפול. אני מדבר על DVD בסביביות 350-400 ש"ח. איזה DVD טוב של טושיבה פיוניר ודומיהם עולה פחות מ -700 ש"ח?

אבל אתה יודע מה....אם יש לך את הכסף, אז כנראה עדיף באמת להשקיע (אפילו כפול :))

פורסם

עדיף לשלם יותר ולקנות DVD איכותי של PIONEER או TOSHIBA מאשר לקנות DVD זול אשר טיבו בהתאם ואם הוא מתקלקל אז לך חפש... וזאת מתוך ניסיון אישי

שהיה לי עם DVD "זול" של greatz. בקיצור אחרי שהראשון סופק עם ציפ לא מתאים והשני גם התקלקל מהר אז קנינו כבר אחד משולב עם וידאו כי גם הוידאו שלנו כבר לא הכי הכי .

קנינו של PHILIPS והוא ממש אחלה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה כולם !

היום בערב חזרתי הביתה כשבידי הרכש החדש:

Pioneer DV366

פשוט מכשיר מעולה. זמני תגובה מהירים במיוחד, תפריטים נוחים וכמובן איכות הקול והתמונה.

פורסם

מזל טוב גבר גבר :yelclap:

תתחדש

פורסם

אני מברך אותך על הבחירה המוצלחת! :xyxthumbs:

פורסם

בחירה טוב אבל

בזמנים כמו היום שטכנולוגיית הדיוידי מתפתחת מהר כל כך ולמקומות טובים אתה בחרת דיוידי שבעוד שנה כבר יהיה שווה כמו שן שנפלה לך

עוד מעט יתחילו החברות האיכותיות לצאת בדור הדיוידי הבא שיודע לקרוא divx ולהקליט מהטלויזיה על dual layer

במקום לחכות חצי שנה ולקנות נגן דיוידי שקורא Divx ומקליט מהטלויזיה במחיר של משהו כמו 800 שקל בקירוב

אני חושב שאתה תהנה מאוד מהדיוידי שלך היום אך בעוד חצי שנה שלוש רבע שנה אתה תצטער על זה מאוד

נ.ב : האיכות סאונד היא דבר די שולי בקניית דיוידי גם כי את ההבדלים את ממש לא יכול לשמוע (גם אם תתאמץ מאוד) וגם מה שעושה את הסאונד טוב הוא הרמקולים ולא ממש הדיוידי (הוא כן אבל קצת מאוד)

חבל אבל תהנה בכול זאת כמה שאתה יכול

פורסם

בחירה טוב אבל

בזמנים כמו היום שטכנולוגיית הדיוידי מתפתחת מהר כל כך ולמקומות טובים אתה בחרת דיוידי שבעוד שנה כבר יהיה שווה כמו שן שנפלה לך

עוד מעט יתחילו החברות האיכותיות לצאת בדור הדיוידי הבא שיודע לקרוא divx ולהקליט מהטלויזיה על dual layer

במקום לחכות חצי שנה ולקנות נגן דיוידי שקורא Divx ומקליט מהטלויזיה במחיר של משהו כמו 800 שקל בקירוב

אני חושב שאתה תהנה מאוד מהדיוידי שלך היום אך בעוד חצי שנה שלוש רבע שנה אתה תצטער על זה מאוד

נ.ב : האיכות סאונד היא דבר די שולי בקניית דיוידי גם כי את ההבדלים את ממש לא יכול לשמוע (גם אם תתאמץ מאוד) וגם מה שעושה את הסאונד טוב הוא הרמקולים ולא ממש הדיוידי (הוא כן אבל קצת מאוד)

חבל אבל תהנה בכול זאת כמה שאתה יכול

אתה מגזים. DVDR לטלוויזיה בחיים לא ייכנס חזק כמו ווידאו, ועד שיגיע BLURAY או HD-DVD למכישירם ביתיים במחירים שלא יהיו מופרעים לגמרי ייקח לפחות שנתיים.

אז אל תבאס אותו סתם כי זה פשוט לא נכון

פורסם

קודם כל אני לא בא לבאס אותו הוא בן דוד שלי

ואתה טועה אחי זה כן יכנס חזק אולי לא בעוד חצי שנה אבל בעוד שנה

ובקשר לבלו ריי (למי שלא יודע במקום הקרן לייזר האדומה שקוראת את הדיס'ים שיש כיום יהיה קרן לייזר כחולה=יותר מהר יותר משתלם) הם יגיעו יותר מהר ממה שאתה חושב לשוק הבייתי (יש כבר מכשירים עם בלו ריי שמקלטים אך במחירים מופקעים)

בקשר ל מושג "HD-DVD" זה לא קשור בכלל אתה יודע מה זה HD?

זה היי דפנישן ( שידור דיגטלי באיכות גבוהה יותר וזה לא קשור אלינו אלא לעתיד (בשביל שזה יהפוך להיות דבר זה מצריך מכול תחנות הטלויזיה בעולם לשנות דברים , תהליך צילום סרטים ותוכניות יצטרכו לצלם באופן אחר בשביל להתאים לטכנולוגיה הזאת

אז כאמור להיי דפנישן יש עוד הרבה זמן וזה לא קשור עכשיו (קודם שיגיע לטלויזיה ואז נדבר)

אז כמו שאמרתי בחירה טובה אבל לא לטווח הרחוק (חצי שנה עד שנתיים)

תודה

פורסם
  • מחבר

אני בן דוד שלך ? טוב לדעת

חוץ מזה - גם אם בעוד שנתיים יצא כל מה שאמרת, רוב הדגמים יהיו רק "פיילוטים", שים לב כמה זמן לקח לדיוידי הרגיל להתלבש על השוק -ארבע חמש שנים.

זה בערך הזמן שיקח לדיוידי עם כל הטכ' וההקלטות להכנס לשוק בצורה טובה.

אז בעוד 5 שנים אני אקנה דיוידי חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים