פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה בתקופה האחורנהכול פעם שאני מעלה חלונות מוריד ממזער יש מן תקיעה של כמה שניות של הוינדוס זה ממש מוזר גם מתי שאני שולח הודעות בicq וגם במסנגרהכול קופא ליעכשיו אני שומע גם לממשל מוזיקה תוך כדי דיבור בicq או במסנגר או כול דבר אחר בוינדוס אז הכול יכול לקפוא לי ממש אבל המוזיקה ממשיכה לעבוד האם זה יכול להיות הOC שלי
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים דבר ראשון, אסור לשלוח שתי הודעות ברציפות, בשביל זה יש את כפתור ה - דבר שני, יכול להיות שהדבר נובע מעומס יתר על המחשב, נסה לסגור כמה שיותר תוכניות שפועלות ברקע שאין בהם שימוש באותו הזמן כדי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה יותר. בהצלחה : The Wizard
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה בתקופה האחורנהכול פעם שאני מעלה חלונות מוריד ממזער יש מן תקיעה של כמה שניות של הוינדוס זה ממש מוזר גם מתי שאני שולח הודעות בicq וגם במסנגרהכול קופא ליעכשיו אני שומע גם לממשל מוזיקה תוך כדי דיבור בicq או במסנגר או כול דבר אחר בוינדוס אז הכול יכול לקפוא לי ממש אבל המוזיקה ממשיכה לעבוד האם זה יכול להיות הOC שלייש סיכוי שזה הדרברים של המסך שלךתנסה להתקין את הדרברים המדויקים את המסךולא PLUG AND PLAY
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר יש סיכוי שזה הדרברים של המסך שלךתנסה להתקין את הדרברים המדויקים את המסךולא PLUG AND PLAYאחי מה זה קשור למסךךך בכללללואין אני לא מוצא את הדריור שלו זה מסך MAG 17 הגירסה שלו זה XJ700T
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.