פורסם 2002 באפריל 2723 שנים למישהו היה אי פעם קצת ניסיון עם משקפי תלת מימד?, יש לי בעיות איתם, ואין לי מושג איך לבדוק אם הם פועלות..
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים למישהו היה אי פעם קצת ניסיון עם משקפי תלת מימד?, יש לי בעיות איתם, ואין לי מושג איך לבדוק אם הם פועלות..איזה משקפיים יש לך? מה הבעיות ? אני כנראה אוכל לעזור לך.
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים מחבר מצאתי ישנות כאלה, 3D TERMINATOR.אתר הבית שלהם www.i-glasses.comהם פועלים עם הדרייברים של NVIDIA ל סטריו וויזיון.אבל אני פשוט , אני לא מושג איך מה מי מו, מה אני אמור לראות פה לעזאזל, ואיך הם פועלים על משחקים!?
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים לא ממש אכפת לי כמה זמן אוכל לשחק!, העיקר שאני ידע איך להפעיל אותם "ידע"?!
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים טוב לי יש של MSI וזה הולך ככה.תתקין את הדריברים ואז אמור להיות לך לשונית של המשקפיים בהגדרות המסך.ואז יש לך לקבוע אם המשקפיים יפעלו כל הזמן או לפי צרוף של מקשים.אם אין לך את הלשונית אז אני חושב שהם לא מתאימות לחומרה שלך.כל זה נאמר בהנחה שהם מתחברים בסדר לכרטיס המסך שלך.
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מה הבעיה? מחבריחם את המשקפיים עם המפצל שקבלת אל יציאת המסךמתקינים את הדרייברים לתלת מימד (אפשר אפילו את הדרייברים הגנריים של nvidia )הולכים ל אפשרויות תצוגה > מתקדם. בוחרים את הטאב של הגדרות התלת מימד ומפעילים אותם
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים מחבר כן הצלחתי להפעיל אותם, אבל שום דבר לא נראה תלת מימדי או לא יודע מה!והם פועלות, כי עשיתי את ה MEDICAL TEST ואני רואה את שני הריבעוים, אבל במשחקים המסך פשוט רוטט, וכשאני שם את המשקפיים הוא נראה נורמלי.אז מה הפואנטה במשקפיים האלו לעזאזל!?
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים ידידי היקר זה הפואנטה.המסך עמור לרטוט והמשקפים לתת תמונה מיוצבת שנראת תלת מימד.במשחקים יש איזה צרוף של לחצנים בכדי להפעיל את המשקפיים.הכל רשום שם - בלשונית של האופציות משקפיים.
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים מחבר מישהו יכול לתת לי לינק או דוגמא למשחק או תוכנה שפועלת עם משקפיים כאלו, ולהסביר לי איך להפעיל את ה "תלת מימד" או משהו..
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים תבדוק אולי את קצב הרענון של המסך.בשביל לראות טוב עם המשקפיים צריך קצב של לפחות 140
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.