פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים למה אתה כל כך לחוץ? אתה יודע שאסור להקפיץ וזה סך הכל כונן דיסקטים...תיקח משכנתה ותקנה אחד בחמישים שקל : *אם אתה יכול להשיג כונן דיסקטים ממישהו תנסה להחליף ולראות אם זה יפעל.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים 1. תוודא שהכונן מוגדר ב BIOS.2. תבדוק שהכונן מוגדר כהתקן ה BOOT הראשון.3. תנסה כבל אחר.4. תנסה כונן אחר. אם כלום לא עוזר - הבעיה היא בלוח.
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אני לא מקפיץ ...ואינפר73 על איזה היפוך אתה מדבר ? גם בתמונה לא ראיתי שום היפוך ...ודרך אגב ניסיתי את הכונן דיסקטים הזה במחשב אחר והוא כן פעל ... וניסיתי את הכונן הזה עם כבל אחר במחשב המדובר וגם לא פעל ..HELPPPPPPPPPPPPPPPP .............. PLZ ............. ???
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים יש היפוך בתמונה ההיארק שהוא לא ברור כ"כתסתכל כאן:http://www.7volts.com/cutcable.jpg
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אהה כן יש היפוך בכמה מהחוטים בכבל ... אם כלום לא עוזר - הבעיה היא בלוח.אני לא חושב שזו בעיה בלוח כי לפני זה היה באותו חיבור ללוח מחובר כונן 5.25" (הדיסקטים הגדולים האלה למי שזוכר) והוא פעל ..בבקשה עזרה ..... אולי זה עוד משהו בביוס או בווינדוס עצמו ?
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אז אתה משתמש בכבל שיש בו היפוך או לא?כי זה מה שאתה אמור להשתמש בו...תנסה אולי להשיג דיסקט אתחול מחבר שלך ותבדוקאם אתה יכול להעלות את המחשב לדוס דרך הדיסקטאם כן זה אומר שהבעיה בוינדוס (לא נראה לי סביר)אם לא אז כנראה שהבעיה בהגדרות בביוס או אוליבחומרהבטוח שהכונן מחובר למקום הנכון בלוח האם?בדר"כ יש 3 מקומות לחבר כבל IDE על הלוח אםאחד מהם צריך להיות הכונן דיסקטיםבדר"כ הוא יהיה קצת בצד או אולי יהיה צבע שונה או משהואמור להיות כתוב בחוברת של הלוח אם שלך איפה החיבורלדיסקט אז תבדוק אם זה באמת מחובר לשם
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אני אבדוק אם יש את ההיפוך .. אבל זה לא ממש משנה כי זה לוח אם מאוד ישן ואני לא יודע איזה זה ואני גם לא יודע איך אפשר לתקן אותו ובקשר לכבל זה בטוח הוא כי אחר לא נכנס הIDE האחרים הם רחבים יותר ( אתה צריך לדעת זאת ) וניסיתי להיכנס לדיסקט דרך MS-Dos והוא כן פותח את הדיסקט .... והייתי מנסה לעשות פורמט להארדיסק אבל אני לא בטוח שהדיסקט יעבוד ( אני אבדוק זאת ) וגם אין לי דיסק של מערכת Windows 95 . למישהו יש קישור להורדה של הגירסא הסופית של 95 ( ena ) .. ???
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים אצלי החיבור לא יותר רחב...אז אין לי מושג על מה בדיוק אתה מדבר...אם הוא פותח את הדיסקט דרך הדוס אז כנראהששם זה עובדאז כנראה שהבעיה נמצאת איפשהו בוינדוס,אפילו שאין לי מושג איפהאתה משתמש בוינדוס 95?!ואסור להוריד את וינדוס 95 אפילו אם זה ישן...
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים קונה את זה...או לוקח מחבר שכבר לא משתמש בזה(או שכן משתמש עדיין,אבל זה לא יהיה חוקי)אם אתה גר בירושלים,אני יכול להביא לך
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אין לאף חבר שלי את המערכת הפעלה הזאת . ואני לא גר בירושליים אלא בב"ש ... אוףףףף ....
פורסם 2004 באוגוסט 2421 שנים מחבר אם היית קורא את ההודעה הראשונה בנושא הזה היית יודע .. המחשב הזה מבוסס על מעבד 586 עם 100MHz ן- 16MB EDO ...ויש שם הארדיסק של קצת פחות מ - 1GB .... ככה שתבין לבד למה מערכת הפעלה 95 בלבד תתאים לי ......אז יש למישהו מושג מאיפה אני לוקח גירסא סופית של Microsoft Windows 95 ena ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.