עבור לתוכן

כונן דיסקטים לא מגיב ... ???

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי מחשב ישן ( 586 למי שזוכר ) שאני לא משתמש בו אלא סתם מנסה עליו כל מיני דברים והיום הסרתי ממנו את הכונן הדיסקטים הגדול ( 5.25" למי שזוכר ) וסמתי כונן דיסקטים רגיל ( 1.44MB 3.5" הסטנדרתי ) והמחשב רואה אותו ככונן A ( כאילו אני סידרתי את זה ידנית ) אבל מה כשאני מכניס דיסקט ומנסה לפתוח אותו אני לא מצליח ... מישהו יודע אולי מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אפשר לתקן זאת ?

• תגובות 35
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגדרת בביוס שהכונן הוא עכשיו 1.44 ?

הכבל האפור לא הפוך ? אפשר לדעת לפי הנורה של הכונן, אם היא דולקת כל הזמן תסובב את הכבל ב 180 מעלות.

פורסם
  • מחבר

לא בכבל האפור הסימון האדום לכיוון הכבל חשמל והנורה הכתומה של הכונן דיסקטים דולקת רק כשאני מדליק את המחשב ואחר כך לא ..

אז מה יכולה ליהיות עוד הבעיה ??? ??? ???

עריכה : הפכתי את הכבל מידע ( האפור ) ועדיין אותו הדבר הנורה דולקת רק בהדלקת המחשב והדיסקט לא פועל ...

פורסם
  • מחבר

אז מה יכולה ליהיות עוד הבעיה ??? ??? ???

עריכה : הפכתי את הכבל מידע ( האפור ) ועדיין אותו הדבר הנורה דולקת רק בהדלקת המחשב והדיסקט לא פועל ...

PLZ תעזרו ( מצטער שמקפיץ פשוט כל המחשב מפורק ואני כבר רוצה להרכיב אותו כי לוחצים לי ההורים על המוח ) .. !!!

אני לא מבין הכל טוב המחשב מזהה את הכונן הנורה נדלקת בהדלקת המחשב אבל הוא לא מזהה שיש דיסקט בכונן ??? ??? ???

פורסם

אתה בטוח שהכונן תקין?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכן בעצם אני לא יודע אבל הנורה דולקת בהתחלה והמחשב מזהה את הכונן .. איך אפשר לבדוק ?

פורסם

למה אתה כותב שתי הודעות בהפרש של שעה? מה יוצא לך מזה? תפסיק עם זה בבקשה.

פורסם
  • מחבר

ת'אמת ממש לא שמתי לב להפרש הזמן בין שתי ההודעות אבל זה היה ממש דחוף ...

אז מישהו יודע מה הבעיה או יותר טוב איך ניתן לתקן זאת ??? ??? ???

פורסם

BIOS CONFIGURATIONS MAN !!!

תגדיר בביוס 1.44

פורסם
  • מחבר

ברור שמוגדר בביוס .... יש הצעות אחרות ?

עריכה : הכונן בטוח עובד כי ניסיתי אותו במחשב אחר והוא פעל וזיהה את הדיסקטים ..

פורסם

קודם כל תבדוק עוד פעם בביוס כי הבעיה צריכה להיות שם. חוץ מזה תוריד את החוברת של היצרן של הלוח אם - יכול להיות שצריך לג'מפר שם משהו או לשנות משהו. תנסה לשים את שני הכוננים ביחד ותראה מה קורה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה :::

דבר ראשון אין לי את החוברת של הלוח אם .. וגם אין לי מושג איזה לוח אם זה ...

דבר שני אני לא חושב שכונן דיסקטים מג'מפרים אלא פשוט מחברים ישירות לIDE ....

ודבר שלישי על אילו שני כוננים אתה מדבר ??? :-\ ???

פורסם

הכבל שלו בסדר?

החשמל מגיע כמו שצריך?

הביוס עושה "קריאת בדיקה" ממנו?

תנסה לעשות בוט ממנו ולראות מה קורה אולי זאת בעייה בוינדוס

פורסם
  • מחבר

החשמל מגיע כי הנורה נדלקת , הכבל מידע אין לי מושג איך לבדוק אותו אבל ניסיתי עם כבל מידע מהמחשב שלי ( שהוא בטוח טוב ) וזה גם לא עבד ובקשר לבוט אם אני מכניס דיסקט ישר בהפעלת המחשב מופיעה לי הודעה להוציא אותו כי אי אפשר להיכנס למערכת ההפעלה אם יש דיסקט בכונן ... עזרה .... ??? ??? ???

פורסם

בטוח שאתה משתמש בכבל נכון?

כבל שמתחבר לכונן דיסקטים יש לו מין היפוך כזה באמצע

או איפשהו בכבל

כמו שאפשר לראות בתמונה הזאת:

http://www.jem-online.co.uk/images/livejournal_images/table_top_19.jpg

בניגוד לכבל רגיל שמתחבר להארד דיסק/סידי/DVD וכו'

שאין לו את ההיפוך הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים