פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים זה התחיל דומה לטראק הישן הזה של WILLIAM ORBIT ודומה קצת ל REMIX של BECAUSE I LOVE YOU.ההמשך בכלל לא מוכר....
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים זה מתחיל כמו Dj Tiesto - Adagio For Strings והחלק השני אני לא מכיר....איתן
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים סתם טראק. לדעתי. אבל בסוף זה נשמע כאילו הוא משתפר ואז הוא נגמר לא לא מכיר.
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים In my mind, של Antiloop.מהימים של הדאנס הממוסחר והאיכותי, ממש לא "סתם טראק". ממליץ לך לשמוע את כל הקטעים שלהם (אנטילופ).
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים זה קטע ממש ישןמזכיר קצת את הקטע של טיאסטו אבל זה לא...יש לי את זה על המחשב 100% אבל אני לא יתחיל לעבור עכשיו על 16ג'יגה טראקיםאני יבדוק לך ויחזיר לך תשובה כמה שיותר מהר...
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים In my mind, של Antiloop.מהימים של הדאנס הממוסחר והאיכותי, ממש לא "סתם טראק". ממליץ לך לשמוע את כל הקטעים שלהם (אנטילופ).עכשיו בידיוק ראיתי את ההודעה של רוקפורדכל מילה בסלע {:אם אמרתי נכון:}
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר In my mind, של Antiloop.מהימים של הדאנס הממוסחר והאיכותי, ממש לא "סתם טראק". ממליץ לך לשמוע את כל הקטעים שלהם (אנטילופ).תודה!ואני יקח את ההמלצה הזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.