פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים אני רוצה לקנות מחשב בלמיר, למטרת משחקים.אני מעוניין בכרטיס MSI 9800 Pro שיש בק.ס.פ אבל בלמיר אין. (שם אני קונה את כל המחשב)מישהוא יכול להמליץ על כרטיס אחר שיש שם: Lamir.co.ilתודה
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים אתה לא חייב לקנות את זה של MSI, יש גם 9800 PRo של חברות אחרות.אם אתה כל כך רוצה MSI אתה יכול להזמין מכמה חנויות.
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים אני רוצה לקנות מחשב בלמיר, למטרת משחקים. אני מעוניין בכרטיס MSI 9800 Pro שיש בק.ס.פ אבל בלמיר אין. (שם אני קונה את כל המחשב) מישהוא יכול להמליץ על כרטיס אחר שיש שם: Lamir.co.il תודה למה דווקא למיר??? הם ממש יקרים ואין מספיק מבחר תקנה בנועה מחשבים או KSP אני נורא ממליץ על נועה הם נורא אמינים
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים למיר דווקא די זולים, המעבד שלי משם, ובקרוב גם ההאד דיסק בכל מקרה, הם לא מומחי חומרה כמו נעה, אז זה מומלץ רק למי שיודע מה הוא רוצה(כך גם KSP).
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים לא הבנתי מה הקטע.. הרכבת כרטיס מסך זה לא תורה מסיני לנעה יש את הMSI במלאי, ככה שאם תזמין את הכרטיס ואת המחשב באותו זמן יש סיכוי שאפילו תקבל את הכרטיס מוקדם יותר. אני הזמנתי את הכרטיס הנ"ל מנעה וקיבלתי אחלה שירות, היום עשיתי את הקנייה השניה שלי אצלהם, זיכרון חדש, ועכשיו הוא בדרך אלי
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים 1. למיר אחלה חנות,לא יקרה בכלל.2. מה הקשר לא לקנות שם? כשאתה רוצה משהו, אתה עושה סקר שוק בין כל החנויות(ומשתמש גם בזאפ) ורואה כמה יוצא... ורק אז אתה בוחר איפה לקנות...
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים יש שם את ה 9800Pro של Powercolor, כרטיס מעולה, והוא אפילו יותר זול מהספיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.