פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים שלומות, אתמול התקנתי ווינדוז אקס פי, ומאז אני לא מצליח להתקין לו service pack.. כשהוא מגיע לשלב של performing inventory, אחרי דקה הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה: סגרתי את הכל לא נשאר כלום פתוח רק האקספלורר שאותו אי אפשר לסגור כי זה דרך windows update, והוויזרד של ההתקנה של הסרביס פק.. יש למישהו מושג מה הבעיה?
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים למה אתם תמיד קופצים לקטע של הפירטים?! כתוב שהמחשב משתמש בקובץ אז אי אפשר להחליף אותו,איך הגעת לעותק לא חוקי ???תעשה ALT+CON+DEL לתוכניות ושם תסגור את התוכניות המוזרות ואת כל אלו שכתוב עליהם שהם שייכים לשם המשתמש שלך ואז תנסה.
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר האנטי וירוס פועל כן,וישר אחרי שהווינדוז עלההדבר הראשון שעשיתי זה לנסות לעדכן..בכל מקרה אני באמת אנסה לכבות את האנטי וירוס ואז נראה מה קורה..
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים תכנס לאתר של מייקרוסופט, יש שם פתרונות לאנשים שיש להם שגיאה בהעלאת ההתקנה של SP1, זה יכול לעזור לך.
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים כדי לתקן את הבעיה תסיר את אחת מהתוכנות הבאות שמותקנות אצלך במחשב(את הכל):neroalcohol120%deamon tools*אם יש לך עוד תוכנות דומות לסוג תוכנות שהזכרתי למעלה , תמחק גם אותן.למרות שהתוכנות שרשמתי הן הגורם העיקרי לבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.