פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים יש לי מסךMag 786המסך מאוד חשוךאני בדקתי באפשרויות שלו וזה על100% צבע וגם בהירותוהוא עדיין חשוךכאילו בwindows הוא בסדראבל במשחק Unreal Tournament שזה פועל על D3D.. הוא מאוד מאוד חשוךעכשיו גם יש אפשרויות בהגדות של הכרטיס מסך שאני יוכל לעשות את זה בהיר יותר.. אבל על משחקים מסוג d3d זה כנראה לא עובד.. גם על דום 3 החדש זה לא עובד לי.. והמשחקים מאוד מאוד מאוד חשוכיםגם ניסיתי rivatuner משהו כזה וזה גם לא פועל על משחקים של D3D רק על OpenGlובכל מקרה שמעתי שיש בתוך המסך ברגים של בהירות ועוד משהוחשבתי שאולי אתם ממליצים לנסות את זהואולי יש לכם איזה תוכנה או עצה שכן יכולה לעזורתודה רבה
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים בכל משחק יש אפשרות בשם Gamma שזה הבהירות במסך. תמצא את האפשרות ושחק איתה.
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר באנריל ובדום 3 יש את האפשרותbrightnessושמתי את זה על הכי גבוה וזה עדיין מאוד חשוךמה שמטריף אותי זה שאצל אחרים זה מאוד בהירואני לא יודע למהוהווינדוס בהיר כמו אצלי בערךאבל פתאום במשחק זה בהרבה יותר בהיר
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים אתה אומר שבווינדאוס המסך בסדר..ובכל המשחקים המסך לא בסדר, אם כך, הבעייה בכרטיס מסך...תנסה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס. לבדוק חיבורים- מהמחשב למסך, מהכרטיס למחשב.בנוסף, תבדוק אם המסך עובד טוב על משחקים ישנים יותר עם מנוע גרפי קטן יותר משל החדשים ..
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר הכרטיס מסך אין לו בעיות מיוחדותגם בכרטיס הקודם המשחקים היו דיי חשוכים אבל הwindows בסדר ולא חשוך למדיגם חשוב לציין שהכרטיס מסך בסדר כי אין שום בעיות נוספות חוץ מקצת חושך במשחקיםיש לי את הדרייברים הכי חדשים גםואולי סוג הכרטיס מסך חשוך?ati radeon 9500 PRO [hercules[ ואולי גם צריך לשנות משהו במסך עצמו?
פורסם 2004 באוגוסט 2321 שנים עם יש לך חושך במשחקים ובכלל אז 99% שזה בעיה במסך לא בכרטיס מסך המסך בטח ישן..
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים תקנה מסך חדש ותשבור את המאג המסריח עם פטיש אני יודע מה אני אומר לך. כל המאגים המסריחים האלה ימח שמם חשוכים בטירוף פעם הבאה אל תקנה מאג תלמד מטעויות. אגב אין לך מה להפסיד אם תפתח את המסך בשני המקרים יצא משהו טוב- או שהמסך יתבהר או שהוא יתקלקל
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אין מצב לפתוח אותו ולשנות את הבורג הזה של הבהירות?יש מצבואפשר לעשות את זהזה לא כ"כ מסובךרק קצת מסוכן...
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר אני לא יעשה את זהאחד מחנות מחשבים בעל מקצוע יעשה לי את זה בחינם אפילוהשאלה אם זה מוריד מהחיים של המסך?אם זה כדאי?
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים לפי מיטב הבנתי,זה מקצר את אורך החיים של המסךאבל אם המסך גם ככה עומד למותואי אפשר להשתמש בו כי הוא חשוךמדי אז זה לפחות יסחוט ממנו עוד קצת זמןמכיוון שאין לך מה להפסיד (כי המסך לא שימושי ככה [תלוי כמובן בך])אז אני אישית הייתי ממליץ לעשות את זהבמיוחד אם זה בחינם
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים אחי לי הייתה את אותה הבעייה.גם לי היה מסך מאג 15" וכל פעם במשחקים וסרטים הייתי רואה חשוך.אז מה שעשיתי שהוא הדבר הכי פשוט הוא שלקחתי מבן דוד שלי מסך של מאג יחסית חדש 17" ושמתי אותו אצלי במחשב לבדיקה במשך כמה ימים.ומה שהתברר עם הפעלת המשחק הראשון שהבעייה היא במסך (טוב נו כמה זמן יכול לעבוד מסך (7 שנים רצוף) ולא משנה של איזה חברה).תחליף מסך ותרגיש בהבדל.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים גם לי היה מסך של מאג XJ 700T והיה את הבעיה שהוא היה חשוך בסרטים ומשחקים.מאז שהחלפתי אותו לQ17 אין שום בעיות. 8)שוב כמו שאמרו מקודם, מאג=מסכים גרועים.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים זה בעיה של המסך 99.99999הייה לי מסך של פקרבל וכול המסך הייה חשוך כול יום שעבר המסך נייה יותר חושך הייתי צריך לכבות את העור של החדר בשביל ליראות משהואז קניתי כרטיס מסך חדש ולא הייה שיפור אפילו של 1% והייתי בטוח ב1000000000000 שזה בעיה של הכרטיס מסך!ובסוף קניתי מסך G75F שזה מסך מהדהיםועכשיו רואים הכול טוב!אז זה בעיה של המסך לא הכרטיס מסך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.