פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים לא יודע מה איתכם אבל אני רוצה זכרונות מקלרן F1 ואז המחשב באמת יטוס בתדר של 1000 כ"סבוגאטי ווירון אחי.
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר אנשים אתם מדברים איתי עכשיו על מכוניות בזמן שאני באבל בבית ?.... באמת קצת רגישות....
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים אנשים אתם מדברים איתי עכשיו על מכוניות בזמן שאני באבל בבית ?.... באמת קצת רגישות.... אחי עזוב תג'וינט אני בטוח שאינטל יעבוד טוב .............. אמממ NOT פחחחחחחחחחחחחחחח תמכור תמחשב המעפן שלך ותלמד שלא קונים בחיים אינטל אלא אם אתה מקדד כל החיים שלך. אח"כ שיהיה לך כסף נרכיב לך מחשב משהו משהו. מה הסקנו מזה? למבורגיני שליטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים אפשר בבקשה לדעת איזה מחשב יש לך שאתה מדבר ? אני מודה אני מודה תפסת אותי!!זה היה לפני שנתיים אח שלי טחן לי לפנטיום 3 שלי תצורה בחדר שלי ולא יכלתי לישון אמרתי להורים שלי סעמק תקנו לי מחשב חדש! לא הבנתי אז כלום, בכל מקרה להורים שלי יש חבר שמבין במחשבים קנינו אינטל 2.4 אני מתבייש בו :-[אבל גם יש לי לפטופ של AMD ;D ממש חמוד ויפיפה כמו בסימלון.
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים להורים שלי יש חבר שמבין במחשבים קנינו אינטל 2.4 אני מתבייש בו :-[ זה לא קצת סותר אחד את השני.....? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.