עבור לתוכן

איזה סרטים אתם הכי אוהבים?

(כתבתי את זה כי אני משועמם בטירוף....)לצחוק כמו מטורפים או להתחבא מתחת לסמיכה מפחד........ 195 הצבעות

1. 1. (כתבתי את זה כי אני משועמם בטירוף....)לצחוק כמו מטורפים או להתחבא מתחת לסמיכה מפחד........

• קומדיה, צחוק זה סם החיים....
    • אימה, פחד מקפיא....
    • מתח, מעניין ומסקרן.....
    • דרמה, לבכות מסיפור נוגע ללב...
    • מדע בידיוני, אין גבול לדימיון.....
    • אקשן, אקדחים ורובים זה ה-דבר...ואפשר גם חרבות...
    • מצויירים, רק טום וג'רי.......
      0
    • דוקומנטרי, it's a real thing
    • אירוטי, סיפור רגיל עם אירוטיקה ולא פורנו!!!
    • מותחן פסיכולוגי, מסובך!!!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני עדיין לא קולטת לאיזה קטגוריה שייך התפוז המכני... אני חולה על הסרט הזה ופעם ראשונה גם עדיף לראות אותו שיכורים.

• תגובות 41
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אוהב הרבה. תלוי במצב הרוח גם...

אימה אני לא אוהב ומותחנים גם לא ממש... קומדיה מי לא אוהב? =)?

פעולה רק אם יש אפטקים כמו שצריך. אני אוהב גם סרטים מסובחים יחסית כמו eXistenZ ווונלה סקי (ששניהם סרטים מעולים!)

פורסם

הממ לפי סדר עדיפות:

מתח, מלחמות (כולל שרטבעות), מדע בדיוני, קומדיות (בעיקר נעורים גסות), דרמה ואקשן.

פעם הייתי מת על "אקשן ברביעי" אבל גיליתי שסרטי אקשן נטו הם הסרטים הכי משעממים שיש :-\

פורסם

אני אוהב הכל, כמו אוכל. לא משנה הסוג אבל מאוד משנה איך בישלו אותו.

לא חושב שיש מישהו שראה יותר סרטים ממני. מחסל בטרוף ספריות וידיאו (בעבר) ו DVD היום. בספריה האחרונה אני SUPER VIP מקבל סרט DVD ב 5 שקל ל 4 לילות. פשוט חולה רוח אבל נהנה מכל רגע.

סרטים שלא אשכח:

שר הטבעות, הסנדק, ליאון, הכחול הגדול, טקסי, סינמה פרדיסו, ספורט הדמים, נשיקת הדרקון, הדרקון, מלחמת הכוכבים, מפגשים מהסוג השלישי, גרין מייל,  שעת הצוענים, פלאטון, הניצוץ, המכשפות מאיסטוויק, נהג מונית, מציצים, לול, קן הקוקיה, אלכס חולה אהבה, חוכמת הבייגלה, איש הנצח, סיפורו של וויל הנטינג, בילי אליוט, הטרמינייטור, מופע הקולנוע של רוקי, THE SONG REMAINS THE SAME, פסיכו, הציפורים, חומות של תקווה, איש המרתון, TOPGUN, הסמוראי האחרון, MATRIX, הטוב הרע והמכוער, שבעת הסמוראים, ראן, חגיגה בסנוקר, הבלתי משוחדים, החומה, נשק קטלני, קונאן, הגביע הקדוש ובריאן כוכב עליון (מונטי פייטון), כלבי הקש (סם פקינפה), פילדלפיה, מחפשים את טוראי ריאן, הדור מצלצל פעמיים, איש הגשם, ריברדנס, מת לחיות, הנוסע השמיני, STAND BY ME, רשימת שינדלר, ואם אני אמשיך אז ילך כל הלילה וכל היום הבא.....

פורסם

אני אישית בעד שוברי קופות.... לא משנה ז'אנר ;D

אבל כמובן ם אצלי יש את הז'אנר הכי אהוב שזה המדע בידיוני!!! חולה על הסרטים האלו.

במקום השני אצלי זה מותחנים, וקומדיות!

וחוץ מזה, עם אני רואה סרט עם חברים או משהו, אני מסוגל ליראות כל דבר!

פורסם

אני עדיין לא קולטת לאיזה קטגוריה שייך התפוז המכני... אני חולה על הסרט הזה ופעם ראשונה גם עדיף לראות אותו שיכורים.

מזוכיזם?

פורסם

לול

WTF? יש כזה סרט? LOL!!

פורסם

A clockwork Orange.

Anthony Burgess.

פורסם

כל סרטי ה-Chick Flicks..

וקומדיות ניעורים מפגרות.. :)

פורסם

אני אוהב בעיקרון סרטים מכל ז'אנר..רק בקטוגרית המותחנים הפסיכולוגים, לא אהבתי את FIGHT CLUB שהוא סרט אידיוטי לפי דעתי..כל הסרט עד ה5 דקות האחרונות משעמם..ואז יש מפנה בעלילה שאמור להפוך את הסרט לקלאסי וטובף...כי תכלס מי חשב בפעם הראשונה שהם אותו אדם? לא היתה סיבה לחשוב ככה..(למשל בהתחלה כשהוא מדבר עם ההיא בטלפון..והיא אומרת לו שהיא לקחה כדורים, הוא הולך אליה לדירה ואז השני ," עצמו השני" מרים את הטלפון אחרי שכביכול הוא יצא מהדירה...איך זה מסתדר?

אני לא מבין איך הופכיםס רט דפוק לגאוני ע"י זה שמוסיפים לו מפנה בסוף..הסרט עצמו משעמם רצח..

לגבי מי שכתב פה על SPHERE..סרט נחמד, בלובסטר משכירים אותו בלי האות נ'...חחח, אז קצת מעצבן..אבל גם כמה קטעים שלא הכי מסתדרים, כי הם הרי חשבו שהארי הוא הבוגד, אז איך לא קרה לו כלום? והראו מישהו מדליק את הפצצה אם אני לא טועה. חוץ מזה- אחלה סרט שמשאיר אותך במתח

סרטים שאהבתי בזמן האחרון: אפקט הפרפר, חוכמת הביגלה (ענק), איזה מין שכנה, קיוב, קיוב 2, יעד סופי 1&2, הסמוראי האחרון, וונילה סקיי, פורסט גאמפ, סיפורי דגים, צ'ק פתוח, HIDALGO, קיל ביל 1&2

פורסם

קומדיות רולז!!! ;D

אני מסתדר טוב גם עם אקשן/מדע בדיוני ;)

פורסם

קומדיות זה הדבר :ylsuper:

אקשן זה טוב הכי :lamer:זה דרמה לדעתי אבל תמיד יש יוצאי דופן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים