עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך זול שיתמוך בדיול סקרין

Featured Replies

פורסם

ז"א שאני יוכל להציג משהו דרך יציאת ה VGA, משהו שונה דרך ה TVOUT ואם אני ירצה - בשניהם את אותו הדבר.

יש חיה כזאת או שאני יהיה חייב 2 כרטיסי מסך?

אפשר גם 2 VGA ובלי TVOUT, זה לא משנה.

טנקס :-*

פורסם

מה רע לך כרטיס אם DVI וVGA ובמסך 1 תציג אם מתאם? אני עבדתי ככה איזה חודש (עד שלקחו לי את המסך >:()

וחבר שלי עובד ככה 24\7 וזה עובד כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

כל עוד בא מתאם עם הכרטיס, אין בעיה. אבל כל המטרה היא שזה יעלה מינימום כסף אם בכלל.

איזה כרטיסי מסך תומכים בזה? והאם אפשר לעשות מה שתיארתי?

פורסם

רגערגע

אם נגיד יש לי כרטיס כמו GF6800 או בעצם כל כרטיס דור חדש עם 2 יציאות מאחורה

אני יכול להמיר את שניהן ע"י מתאם לVGA ולחבר לשני מסכים שונים.. ואז מה קורה ? אני אראה אותה תמונה או מה ?

פורסם

אתה יכול לקנות בעיקרון כל כרטיס אם DVI וVGA... חבר שלי רצה כזה בתקציב נמוך אז הוא קנה ראדון 9200 וזה עובד לו סבבה.

לי זה עובד אם 9600XT וגם אם 9200SE. בעיקרון נראה לי כל NVIDIA FX וATI RADEON יעשו את העבודה כמו גדולים

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם אפשר להציג על כל אחד משו אחר בו זמנית או שזה תומך רק ב Clone.

פורסם

משהו אחר.

אתה תראה כאילו הרחבה של שולחן העבודה.

זה ממש מגניב!

אגב, אם אתה רוצה כרטיס מסך זול - יש ראדון 9200 של ספיר ב-250 ש"ח, ב-KSP.

חסרונות: לא בא עם מתאם DVI ל-VGA, ולא בא עם מאוורר (רק היטסינק).

פורסם
  • מחבר

שולחן עבודה שפרוס על 2 מסכים זה לא משהו אחר.

אני מתכוון להצגה של נגיד משחק במסך אחד וסרט בשני.

פורסם

לא הבנת אותי.

אתה שאלת "השאלה היא אם אפשר להציג על כל אחד משו אחר"

אז עניתי שכן - "משהו אחר". (לפחות התכוונתי לזה...)

בכל אופן התשובה היא כן. אבל נראה לי שאחרי שתי דקות של משחק + סרט המחשב ימות... :)

פורסם
  • מחבר

סתם נתתי דוגמא כדי שתבינו.

זה יותר כמו תמונות וסרט או משהו כזה.

איך אני קובע מה יוצג איפה?

פורסם

לדעתי הforceware של nvidia מסוגל לעשות את זה, בדרייברים האחרונים הם הוסיפו כזו אפשרות לחלק את המסך לחלקים ובכל חלק להציג תוכנה אחרת, ולדעתי אפשר להשתמש בזה ולעשות את מה שאתה רוצה (לא מכיר את הקטליסט)

פורסם
  • מחבר

איזה מספר של דרייבר?

צריך עוד תוכנה חוץ מהדרייבר?

פורסם

חלונות רגילים אתה מעביר למסך שאתה בוחר על ידי גרירה

אם אתה מפעיל משחק במסך מלא (לא במצב חלון) אז הוא יפתח לך אוטומטית במסך הראשי מבין השניים. אם אתה רוצה גם לראות סרט וגם לשחק משחק אז זה אפשרי, השאלה היא רק כמה זה יגמגם ואיך הסאונד של המשחק והסרט לא יפריעו לך בו זמנית.

התמיכה עצמה מתקבלת עם הדרייברים והיא די בסיסית. היא מאפשרת מצב CLONE או "שולחן עבודה מורחב" בעיקרון.... לא יותר מזה. אפשר להשתמש בתוכנות צד שלישי שנותנות אופציות נוספות כמו האפשרות להשתמש בתמונה אחת שתכסה את כל המסך. לי יש כרטיס של ATI ואני משתמש בתוכנה שנקראת UltraMonitor

פורסם

משחקים לא עובדים ממש טוב שהכרטיס מוגדר לפיצול אבל שמשחקים פשוט אפשר לבטל בשניה את המסך השני.

בקשר לסרטים זה עובד מצוין, פשוט גוררים את המדיה פלייר (או מה שאתה משתמש) ועושים פול סקרין במסך שאתה רוצה שיציג הסרט

פורסם

אני משתמש בשולחן עבודה מורחב באופן קבוע ואני לא רואה הבדלים בביצועים לבין עבודה במסך אחד

לא במשחקים ולא בבנצ'ים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים