עבור לתוכן

עינים אדומות בקנון A80 מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה אני מלם בחושך בדרך כלל מועדונים ויש אנשים שיש להם עינים אדומות

ואין לי מה לעשות אם זההה

ואני מפעיל את האופציה של זה

עכשיו אני מצלם על M וזה עובד ככה זה לפחות מראה לייי אז אני לא יודע מה לעשות

יש למישהו פיתרון?

פורסם

עיניים אדומות זה בעייתי :(

הנה קישור ל-Tool שאיכשהו מוריד : קישור

פורסם

אם אתה בטוח שאתה מפעיל. אז כנראה העסק די אבוד , בעיקרון אתה צריך להיות קרוב למצוצמים ואתה צריך שהם יסתכלו לתול המצלמה , בכל מיקרה תיראה כשאתה מצלם עם עיניים אדומות - שהאור הכתום עובד לפני הצילום לכיוון העיניים של המצולמים.

פורסם

לצערי גם לי יש את אותה בעיה עם ה-CANON A80. תראה !  ;D למען האמת אני לא זוכר אם השתמשתי באפשרות למניעת עיניים אדומות אבל כ"כ התלהבתי מהענין שהחלטתי להציג את זה כאן. החיה הזו שקיבלה עינים אדומות בצילום היתה אצלי בבית עד לא מזמן והיא אכלה המון K300 עד שנכנעה. אם היה לי אומץ היתי עושה מאקרו.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

אם אתה בטוח שאתה מפעיל. אז כנראה העסק די אבוד , בעיקרון אתה צריך להיות קרוב למצוצמים ואתה צריך שהם יסתכלו לתול המצלמה , בכל מיקרה תיראה כשאתה מצלם עם עיניים אדומות - שהאור הכתום עובד לפני הצילום לכיוון העיניים של המצולמים.

זה הקטע עכשיו אני הבנתי שמי שמסתכל לאור הכתום הענים האדמות נעלמות

אבל מי שלא זה יהיה עינים אדומות

מישהו יודע להסביר לי איך בכלל נוצרות עינים אדומות

והאם יש פלאש שאפשר להוסיף לי

תחלס יש לפעמים תמונות שאני מצלם של כמה אנשים ורק אולי אחד מהם יוצא אם עינים אדומות

פורסם

דבר ראשון - זה ידוע שבסדרה הזו (A80, A70, A60...) יש בעיה חמורה של עיניים אדומות, וידוע שהפונ' שאמורה למנוע בפועל לא עושה כמעט כלום.

דבר שני, לגבי השאלה שלך איך נוצר:

בחושך האישונים שלנו מתרחבים, וזה מאפשר לנו לראות יותר טוב, אבל גם "לראות לתוך העין שלנו". כאשר הפלאש פוגע בעיניים שלך, האור נכנס דרך האישון ופוגע בנימי הדם שבתוך העיניים ולכן מוחזר בצבע אדום.

בשביל למנוע זאת, יש צורך לכווץ את האישון, ולכן פלאש שמנסה למנוע עיניים אדומות ייתן סדרת הבזקים לפני הצילום, ואז האור גורם לאישון להתכווץ, ורק אז המצלמה תצלם (בתוספת הפלאש "האמיתי").

כדי למנוע זאת בעת הצילום יש לעשות שני דברים:

1. לבקש מהמצולם להסתכל למקור אור חזק לפני הצילום.

2. לבקש ממנו להסתכל ישר לעדשה בזמן הצילום.

כמובן שלא תמיד זה הולך...

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה על ההסבר אחי

אחי ואין איזה תיקון שקנון יוצאיו לזה אני לא יודע מה

או איזה חלק שאני יכול להוסיף לזה שלא יצא לי עינים אדומות?

פורסם

;D

לא. וגם בפלאש המנגנון הזה הוא לא מושלם , המנגנון של קאנון מאוד טוב כשמסתכלים למצלמה - יותר טוב מפלאש - אך כשלא מסתכלים בדיוק פלאש עושה עבודה טובה יותר מהנורית (המאוד מסנוורת - אך ממוקדת מדי) של קאנון. אני יודע שבקאלות אפשר לעשות איזה פלאש - אבל אחוזים קטנים שקאנון ישנו משהו (למשל אופצייה בתפריטים שתאפשר לבחור בין המצבים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים