עבור לתוכן

התקנת windows XP במחשב נוסף

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי 2 מחשבים, שעל אחד מהם מותקן windows xp pro מקורי.

האם אפשר להתקין את אותו windows (עם אותו מספר רישיון) גם על המחשב השני?

הבנתי שאם מתקינים את אותה מערכת ההפעלה על 2 מחשבים שונים- ייתכנו בעיות בעידכוני המערכת שבמחשב השני.

בנוסף, אשמח לקבל מידע על התקנת הווינדוז...

תודה מראש

פורסם

לפי החוק אסור לך וייתכנו בעיות בהתקנת העידכונים

פורסם

ה Activation בכלל לא צפויי להצליח דרך האינטרנט.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את התגובה האחרונה?

והאם אני אוכל להתקין את הווינדוס, ורק לא לעדכן את אחד העדכונים של הווינדוס?

פורסם

יש לך 30 יום לבצע Activation, כשתנסה לבצע אותו תקבל הודעה שהרשיון כבר נמצא בשימוש והעותק השני יפסיק לפעול בתום ה 30 יום.

פורסם

כעקרון, אתה לא יכול לעשות Activation לאותו עותק של windows שמותקן אצלך על שני מחשבים שונים.

אתה יכול לשאול עוד בנושא בפורום המתאים ב-MSforum.co.il.

אני מבקש לא לגלוש לנושאים לא חוקיים, או שאני אאלץ לנעול את הדיון הזה.

פורסם
  • מחבר

השתדלתי שלא

ותודה

פורסם

הם לא יפסיקו לך את זה, אני התקנתי אותו דבר על שני מחשבים שלי ועובד פיקס. רק אם תצרוב (חס וחלילה) לעוד חבר'ה, ומספר המשתמשים יגיע לעשרות הם יחסמו

פורסם
  • מחבר

כולכם כבר בלבלתם אותי.

נגיד שאני מתקין את הווינדוס על המחשב החדש שלי, אז הוא יפעל, יפסיק לפעול אחרי שלושים יום(רק אם אני אעשה לו רג'יסטריישן או שלא משנה מה הוא יפסיק לפעול לאחר 30 יום), האם אני יכול לעשות לו רג'יסטריישן? מה היו הבעיות? האם הוא יפעל ואני לא יוכל לעדכן או שהוא יםעל רק ל-30 יום?

כמו שאתם רואים אני מבולבל לגמרי. אשמח לקבל תשובה וברורה ומדויקת לשאלתי.

ושוב תודה

פורסם

זה תלויי במרווח הזמן בין ההתקנות, ובכל מקרה העובדה שהאקטיבציה פועלת לא עושה את זה חוקי.

אתה רק מנצל הקלות שהם עשו במטרה להקל על משתמשים שעושים שימוש חוקי בעותק שלהם מתוך ידיעה שזה מאפשר למספר קטן של משתמשים אחרים לעשות שימוש לא חוקי בעותק שלהם.

אבל אתה כנראה תיתקל בבעיה אם תרצה להתקין אותו שוב במחשב הראשון, כי מבחינת המחשב שלהם אתה קנית מחשב חדש והם מניחים שהישן לא בשימוש. אם תנסה שוב לבצע אקטיבציה על הישן זה לא יפעל אני מאמין.

פורסם

מנסיון - אני התקנתי Win XP Pro עם אותו קוד על 2 מחשבים שונים, ובשניהם התקשרתי למיקרוסופט ישראל בשביל ה-Activation.

ב-2 הפעמים ה-Activation הטלפוני הלך חלק (אחרי שמעבירים לאיזה מרכז תמיכה של מיקרוסופט בגרמניה או משהו) - הם שאלו מה הקוד שמופיע על המסך הקראתי להם וקיבלתי את הקוד. ;D

אגב, שהם שואלים אם זה מותקן על מחשב אחד או יותר לענות "רק על מחשב אחד" אחרת לא תקבלו את הקוד שמאפשר Activation. 8)

פורסם

ונראה לי שכאן כדאי לסיים את הדיון הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים