עבור לתוכן

נמחק: פניתי לבזק אני מחכה לתשובה אני רוצה לפרסם ביקורת צריך את הסכמת צוות האתר

Featured Replies

פורסם

NOSTREDAMUS - רוצה לקנות (בעצמך וללא קשר אלנו) wow אקסטרים - שיבוסם לך (בזבוז שאין כדוגמתו); רוצה לכתוב על זה משהו? - תהנה; רוצה לפרסם את זה באתר? שלח אלנו - נרצה - נשים, לא - לא!

matan_18 - תקשיב לי ותקשיב לי טוב: מתוך 20 ההודעות שלך 16 זה שאלות, 2 נושאים הם חצאי "עזרה" ו 2 הודעות בפוסט הזה שמאוד, אבל מאוד מקוממות (ושלא תחשוב שהיה קל למצא מילה עדינה כזו). אומנם יובל מאוד מתון (וגם אני בימים כתיקונם), אבל ראה את זה כאזהרה ראשונה ואחרונה לבל תעז לכתוב עוד הודעה ברוח אלו שכתבת. ושלא תחשוב על לנסות אותי, חוצפן שכמותך!

עריכה: תוקן קלות.

פורסם

לאחר שיחה עם ניצן THE WIZARD ראיתי תוך זמן קצר שיש עם מי לדבר ליבנו את העניינים ואני חושב שישרנו את כל ההדורים עדיין אני מעוניין ורוצה לתרום כמה שאני אוכל למען האתר והקהילה אם פגעתי במישהו או בשם האתר אני מתנצל אם דיברתי לא יפה שוב אני מתנצל קיבלתי חלק מהדברים שאמרו לי חלק אני עדיין לא מקבל אבל אני מקווה שאוכל ללבן את הדברים גם עם יובל ו\או כל אחד אחר שמרגיש שלא הייתי בסדר כלפיו או כלפי האתר באופן ישיר או עקיף וגם אלייך יובל אני מפנה התנצלות אם פגעתי או שהייתי לא בסדר באופן כל שהוא

אני מקווה לראות תגובה בוגרת מצידך ואז נראה את העניין כסגור ואמשיך להנות מהיותי חבר בקהילת האתר ואנסה להמשיך לקדם ולתרום למען קהילת החומרה באתר.

פורסם
  • מחבר

אכן ;D

בכל אופן הודעתי לעיל נערכה בעקבות השיחה איתו. אני מאחל לו כל הנאה שיוכל להפיק מהאתר שימשיך לתרום לקהיליה בכל הדרכים.

סי'יו הנביא יודע-כל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים