עבור לתוכן

קיבלתי רסיבר ישן מאבא שלי , רציתי לדעת איך הוא...

Featured Replies

פורסם

אבא שלי הביא לי רסיבר(וגם רמקולים לא רעים בכלל של JBL) , הרסיבר של JVC , דגם R-K2OL , רציתי לדעת איך הוא?(מאוד ישן)

פורסם

אממ הסיכויים שלמישהו יהיה פה את המגבר הזה הם 1 ל כמות המשתמשים באתר

הייתי מציע שתבדוק אותו

מבחינת עבודה .. (אם זה רסיבר אז יש רדיו .. אז אתה לא צריך לחבר לכלום חוץ מרמקולים וחשמל).

פורסם

איזה דגם הרמקולים.

אתה יכול לבדוק את באתר הזה איך הרסיבר, הבעיה שאין כזה בכלל דגם לJVC.

פורסם
  • מחבר

Hש כזה דגם , הוא פשוט נקנה מלפני 15שנה , טוב , בדקתי עם הרמקולים , שומעים מדהים , ויש לו אפשרות הגברה מעולה , יש לו בין 1 ל10 , שאני מגביר יותר מ2 זה כבר מפוצץ לך את האוזניים! , זאת אומרת שזה מגבר בן זו**! , מרוצה מאוד עד כה... , באסים מעולים , טרבל מעולה... , רק צריך עוד שלושה רמקולים ואיזה סאב , ואני מסודר... , דרך אגב , זה רסיבר אנלוגי, לא דיגיטלי.

פורסם

אנלוגים זה בסט :)

יש לי אנלוגי ואני נהנה מכל רגע .

פורסם

אני לא מוצא "R-K2OL" בגוגל בכלל (מאוד מוזר..) אבל סטינגר, אני מניח שזה מגבר סטריאו אז אתה לא ממש יכול לשים סאב ויותר משני רמקולים (תאמת אולי אתה יכול 4 אבל זה יעבוד בסטריאו X2)

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה , זה סוף , על 2 זה כבר מפוצץ לך את האוזניים לגמרי! , זאת אומרת שעם רמקולים יותר טובים אני לא יתאכזב... , בקיצור , בן זונ* של מגבר!(ל2-4 רמקולים כמובן)

פורסם

זו הפעם ה-9,999,999 שאני אומר את זה אבל זה רלוונטי גם כאן. אני לא רוצה להיות "הורס מסיבות" אבל זה ש"ב-2 מתוך 10 על המחוג\סקאלה הוא כבר מפוצץ את האוזניים" זה לא אומר על איכות המגבר שלך כלום; פשוט כלום בשום צורה מתקבלת על הדעת.

פורסם

בסדר הוא נהנה מהעוצמה \ וליום

לא מהאיכות (שאין)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים