עבור לתוכן

אז מה נסגר עם TechTV בYES ?

Featured Replies

פורסם

אני כבר יודע שקנו אותם G4 (שד"א זה ערוץ כ"כ מפגר !! יש להם כל היום סדרות כמו "!Cheat" שזה רק צ'יטים למשחקים בעעע. לעומת

טק טיוי שידעו לגוון ולשמור על באלאנס..) עכשיו הם פיטרו את כל הצוות (חוץ מחלק מהמגישים) והם עומדים

להחזיר את Call for help. השידורים שיש שם עכשיו הם שידורים שהוקלטו מראש כמו ה The Screen Savers

אני הורדתי כבר כמה פרקים של TSS, וראיתי מה הולך שם.. לדעתי G4 הרסו את הערוץ ... איזה בעאסה...

עכשיו אני גם קראתי באיזה פורום שלא יהיו יותר שידורים לחו"ל, כי G4 סגרו את זה. עכשיו, אנחנו הרי יודעים שYES

קונים כל פרק ופרק והם בוררים סדרות וחלק הם לא משדרים וחלק כן, אז האם הם הולכים לעשות את אותו הדבר גם כאן ?

עכשיו, אני עדיין לא ראיתי רפקים חדשים ב YES והייתי רוצה לדעת אם יסגרו את הערוץ הזה (כי אין מאיפה לקחת תוכן חדש)

ובכלל כבר אין מה לראות שם וזה סתם לשלם עליו כסף..

תגובות בקשה..

פורסם

כול מילה זהב.

פעם TechTv היה ערוץ טוב..

עכשיו אני אפילו לא מתקרב אליו,וחבל.

פורסם

היום TECHTV זה ערוץ ממש זבל ואין בו כמעט מה לראות.

פעם הוא היה באמת טוב היום זה הדבר הכי משעמם בטלויזיה!

אין כמעט תוכניות שאפשר לראות וזה גם מלפני 60 שנה הדברים האלה.

פורסם

צודק בהחלט!

פעם TechTV היה אחלה ערוץ, Call For Help, X-Gamers, ועוד מלא היו סדרות מצוינות!!!

עכשיו הרסו את הכל ואני אפילו לא מעז להעביר .. יש עכשיו סדרות מעפנות אחת אחת..

פורסם
  • מחבר

אביב הוד היה המנהל של הערוץ, ואחרי שפיטרו אותו זה התחיל להדרדר.. והם גם סגרו את הפורום של TechTV, בYNET :-\

פורסם

ליס אין עיסקה עם G4 לכן הם לא יכולים להשיג פרקים חדשים, לכן הם מראים תוכניות קקי פיפי.

מה לעשות חוץ מלמבטל את הערוץ הזה

פורסם

מרגיז מרגיז ומעצבן.

ערוץ שהיה מבחינתי היתרון הגדול של YES על הכבלים ועכשיו רוקנו אותו מתוכן. בדקתי באינטרנט וגיליתי שבעצם חלק מתוכניות המקור ממשיכות אבל אלינו הן לא מגיעות. חקרתי ומצאתי שכל התוכניות בארץ הן מערוצים אחרים לחלוטין, כמו DISCOVERY ו BARVO.

בלי להודיע לנו הלקוחות פשוט הפסיקו את הערוץ וממשיכים לשדר חדשות טכנולוגיות מלפני שנה. אם עוד פעם אני אראה שמשדרים את "נפלאות הבניה" אני אחתוך ורידים. אבל את הלוגו הם השאירו. הלוגו זה לא מה שקובע את הערוץ אלא התוכן. צריך לפנות ל YES ולהתלונן על התרמית הזו.

עצוב ומתסכל.

פורסם

בהחלט בזיון, בטלתי את הערוץ הזה כבר ממזמן.

פורסם

הסדרות שהורסות את הערוץ:

נפלאות הבנייה

המישמה פיינטבול

מוצג ראשון

כל השידורים החוזרים של הכל

עולם היורמים

אלה התוכניות שהורסות את הערוץ לדעתי...

פורסם

הסדרות שהורסות את הערוץ:

נפלאות הבנייה

המישמה פיינטבול

מוצג ראשון

כל השידורים החוזרים של הכל

עולם היורמים

אלה התוכניות שהורסות את הערוץ לדעתי...

שזה בעצם כל מה שמשודר כרגע חוץ מהסרטונים הגראפיים ושומרי מסך, שמציגים לנו את ה486 שיצא רק עכשיו, ואת המודם 14K שפותח לאחרונה...

כנראה שגם אני ילך בדרכו של מורינו וחכמינו רוקפורד ויבטל את הערוץ...

פורסם
המישמה פיינטבול

LOL

יש לנו את זה ב"אגו", זה כל כך מסכן...

פורסם

אני אישית ממשיך להחזיק בערוץ רק בגלל תוכנית אחת : TSS ואין תוכנית טובה יותר בטלויזיה על מחשבים. אומנם היא לא מושלמת והמנחים הם לא חכמים גדולים, אבל איזה עוד תוכנית תיחד שבוע שלם למודינג ? :xyxthumbs:

פורסם

כל הקטע של הרשימת תוכניות שנתתי הייתה להראות שאין מה לראות בערוץ...

למרות שאני מחזיק אותו גם רק בשביל TSS

פורסם

כל הפרקים שאתם רואים מ- TSS אלה רק פרקים ישנים!!!!

לפני איזה חודשיים שלחתי ל- Yes מייל ושאלתי אותם מה קורה עם הערוץ, אז הם ענו לי שיש תוכניות חדשות בין השעות 20:00 עד :23:00 (שמענו על התוכניות שלהם) ושבשבועות הקרובים הם מנסים לסגור עסקה עם g4 והם ידעו אילו תוכניות חדשות הם הולכים לשדר.

פשוט חבל!!!!

אני רואה את הערוץ בעיקר בגלל X-pPlay והמנחים התותחים (והתותחות ;)) פשוט חבל!!!

זאת אחת הסיבות העיקריות שאני מעדיף את yes על גבי Hot.

פורסם

היה לי את הערוץ פעם , אבל ביטלתי אותו כשפיטרו את כריס מCALL FOR HELP והביאו את הבטטה השמנה להנחות , וגם בTSS השמן והשוליה שלו מזיינים תשכל כל היום על לינוקס ואינטל...

עכשיו אני ביס כי אני לא סובל תבל ( :P) וכי יש לי את YES+ !!!!!!!! זה כזה שולט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים