פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר הבנתי הכל אני רק לא מבין מה הכוונה לבודד אותם ;D ובספק של הP3 כשאני לוחץ על 0 מחכה שניה ואז על 1 זה נדלק לשניה ואז מתכבה ... תודה....
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים כתבתי לבודד? :-[ הכוונה הייתה לחשוף את החוטים, כלומר להוריד את ציפוי הפלסטיק לאורך של בערך ס"מ אחד... ככהלא מצאתי תמונה יותר טובה) מומלץ להשתמש בכזה:
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר ומאיפה אני יכול להשיג את הדבר הזה שמוריד את ציפוי הפלסטיק מהחוטים ?
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר הצלחתי ;D אבל יש לי בעיה אחת אני חייב ללחוץ כל הזמן בלי הפסקה על הכפתור שהוצאתי מהמארז הישן כדי שהספק ימשיך לעבוד איך אני עושה שאני אצתרך לחיצה אחת כדי שיעבוד בלי בעיה והפסקה או שזה ככה ואני צריך לשים סלוטייפ על זה ?
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים כל הכבוד ;Dבקשר לשאלה שלך, אתה פשוט צריך למצוא מפסק מתאים, בד"כ במחשבים ישנים.במחשבים החדשים, כשאתה לוחץ אתה מקצר לרגע אחד בין שני הפינים והמחשב נדלק, קיצור נוסף והמחשב נכבה.במחשבים ישנים היית לוחץ והמפסק היה מתחיל לקצר, ובלחיצה נוספת הוא היה מפסיק לקצר.תחפש איזה פנטיום 1 זרוק או 486 ותוציא מהם
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים אפשרי.רק תקפיד לבקש מפסק שבלחיצה ראשונה יתחיל את הקיצור ובלחיצה שנייה יפסיק, ולא מהסוג שמקצר רק בזמן לחיצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.