פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים הבנתי שלנורטון יש בעיות עם זה, כלומר לSP2 יש בעיות עם הנורטון ... אולי הגרסא החדשה שיצאה לאחר SP2 עובדת ? ( מה הגרסא ? )אולי אנטי וירוס אחר ?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים לנורטון יצא עוד בימים הראשונים טלאי שמתקן את האבחנה הלקויה של ה Security Center של SP 2 בנוכחות שלו.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר מעולה אפשר לסמוך על החבר'ה האלה ... ותודה לך. באמת, אחד וחצי בלילה וההודעה נעתה תוך דקות ...
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים יש לך מושג אוליי מתי יצא הטלאיכי לא הבנתי מה זה "בימים הראשונים" בימים הראשונים שה SP2 יצא או בימים הקרובים (סתם שאלה שאני אדע מתי לעדכן)(לא קשור מתי יצא הSP2 לWindows Update ?)
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר יש לך מושג אוליי מתי יצא הטלאיכי לא הבנתי מה זה "בימים הראשונים" בימים הראשונים שה SP2 יצא או בימים הקרובים (סתם שאלה שאני אדע מתי לעדכן)(לא קשור מתי יצא הSP2 לWindows Update ?)תעשה עדכון לנורטון ... תריץ את הLive Update
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים עשיתי עכשיו Live update והוא עדיין לא מזהה לי אותו אני חושבותגידו גם אם הוא לא מזהה אותו מזה כזה משנה?
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים למה אנשים ממשיכים לעבוד עם הbloatware המקולל הזה ....יש חלופות אחרות כל כך הרבה יותר טובות מהנורטון הזה ...לא מבין אותכםהמלצה אישית חמה - קספרסקי , מקאפי , או כל דבר אחר שהוא לא נורטון .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.