עבור לתוכן

דאבל מקרויאל - תחילתה של פרידה מופלאה?!

Featured Replies

פורסם

אכלתי פעם את המנה הכי גדולה באגאדיר בנמל... היא אולי שליש מזה... אולי פחות...

• תגובות 48
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התשובה לשאלה "למה האמריקאים כ"כ שמנים?" היא מאוד פשוטה, האוכל המהיר שם זול, מאוד זול

ולא רק האוכל המהיר, כל מה שמכונה "אוכל זבל"(חטיפים משמינים דליים של גלידה וכו') גם הם מאוד זולים....

מצד שני הפירות והירקות בארה"ב יקרים מאוד, יש אזורים ענקיים שמגדלים בהם תירס לא בשביל לאכול אותו אלא בשביל שהפרות יאכלו אותו...

בישראל הרבה אנשים רגילים פשוט לאוכל של אמא(נגיד ג'חנון, קובה וכו')

פורסם

המנה הכי גדולה באגאדיר היא 330 גרם , שזה נורמלי לחלוטין . לעומת זאת , יש מקום בקינג ג'ורג' שמוכר המבורגרים של שני קילו ( !!! ) . נראה אתכם טוחנים אחד כזה :-X

פורסם

שני קילו???? איך נקרא המקום?

ואני חושב שאתה טועה בקשר לאגדיר כי למיטב זיכרוני אפשר להזמין המבורגר של 220 ולעשות אותו דאבל.... או יותר לא זוכר לא אכלתי באגדיר כבר איזה חצי שנה

פורסם

חלקכם אומרים: "אני טוחן המבורגרים חופשי ואני בכלל לא שמן".

זה לא אומר שלא נגרם לכם נזק. האוכל העשיר בכולסטרול ובשומן רווי פשוט גורם לסתימה של העורקים.

שומן רווי - מולקולות שומן שטוחות שלא מתמוססות בדם ולכן הן מצטברות ויוצרות "פקקים" בעורקים.

השומן הזה נפוץ בעיקר במוצרים שעברו טיגון וכמו כן יש הרבה שומן רווי בפיצוחים כמו גרעינים וכו'.

אז....................... שלא יעבדו עליכם! :nono:

פורסם

אני די בטוח שזה עניין ששונה מאדם לאדם.

אני משתדל הרבה לאכול אוכל רווי שומן, מטוגן ולא בריא והכולסטרול שלי נמוך ביחס לממוצא.

פורסם

ההמבורגר בתמונות הוא 3 קילו !

והוא נמכר בפנסילבניה

פורסם

יש בירושלים מסעדה קוראים לה נורמנס הם מוכרים המבורגר שהבשר לבד שוקל קילו.....

מי שמסיים לבד את המנה מקבל חולצה ועוד איזה מנה כלשהי וגם מפרסמים את התמונה שלו באתר שלהם...

פורסם

חחחחחחחחחח מסעדה חרדית , אני מניח שאין מצב שישימו לי שם דאבל גבינה על ההמבורגר אה ?

ON HIS WAY TO 120!

grandpa.jpg

וההמבורגר שלהם ...

gary_k.jpg

http://www.normans.co.il/sumopictures.html

פורסם

רוצים להתזנר ממזון מהיר של רשתות , פשוט תעבדו באחת ו כבר לא תרצו לאכול שם יותר .

(מנסיון עבדתי בבורגר קינג ) אחרי שעבדתי שם (וגם לפני זה *) הספקתי פשוט לאכול בקמומות כאלו חוץ מזה שזה יקר

זה גם מגעיל רצח!! (אחרי שתראו איך מכינים לכם את ההמבורגרים המעפנים שהם לא משקיעים על כל אחד יותר מ 3 שקל ואחר כך עוד לוקחים עליו 18 שקל ופראיירים כמוכן עוד הולכים שלם , נגיד בארצות הברית זה איך שהוא בסדר זה זול יחסית בגלל זה כל כך הרבה אנשים הולכים לשם , אבל פה זאת הגזמה )

אתם פשוט טפשים שאתם אוכלים במקומות המגעילים האלו.

עצה שלי לכו לבורגריות המקומיות אלו שלוקחים לכם 10 שקל לבורגר תמצאו מקום נחמד ותשארו איתו :) הכי טוב.

פורסם

אני רוצה להפסיק אבל אני לא יכול :(

קשה,קשה...

פורסם

לא צריך להגזים עם ההמבורגים,פעמיים בשבוע זה מספיק...

אצלנו ההמבורגרים עולים זול יחסית,5.00 ש'ח המבורגר בלחם וסלטים. (כמבון שלא ברשתות בורגר קינג,מקדונלס)

פורסם

אז איפה??

פורסם

בהמבורגיות קטנות ברחבי העיר. ::)

פורסם

מזה לעזעזל המבורגריות??

או שאתה נכנס למסעדה או למקדונלד\ברגר קינג

מזה פלאפל??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים