פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים לא בדיוק יודע לאיזה נושא לשייך את השאלה, מקווה שפגעתי נכון לחבר שלי יש כרטיס ג'יפה 2 (100/200) ומשדר אלחוטי (מקמ"ש) בעזרתו הוא משדר לטלויזיה. בהגדרות של ה-nView הוא משתמש ב dualview. הבעיה היא שבטלויזיה, האות (הסרט למשל) במקום להתפרש ע"פ כל המסך, מתפרש עד הגבולות העליונים והתחתונים בסדר אבל בצדדים נוצרים מן 2 פסים שחורים (3-4 ס"מ בכל צד). הם לא עולים על השידור עצמו אלא פשוט יוצא שהם מצמצמים את השטח ע"פ הטלויזיה שבו הסרט יכול להתפרש. הבעיה היא בהגדרות של הnView, בשידור עצמו..? יש דרך לשנות את זה? תודה לכל העוזרים
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר תגדיר "זום"... הוא משתמש אגב בbs player. זה לא נראה כאילו זה קשור לbs, כי גם כשלא רואים סרט, עדיין הdesktop עצמו נמצא בין הגבולות האלה (כשהמסך בעצם מקוצץ בצדדים). השידור עצמו יוצר בעצם את המסך המוקטן.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אתה יכול לפתור את הבעיה על ידי החלפת הרזולוציה של 720X576.תחליף את הרזולוציה מהדרייבר של NVIDIA. כדי גם שתעדכן את הדרייבר של הג'יפה.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר קודם כל, תודה על התגובות...הדרייבר מעודכן...איפה לשנות את הרזולוציה? חפרנו קצת בתוך ההגדרות של הnView ויש שם מן תפריט שבו ניתן לשנות את הרזולוציה של הטלויזיה. אתה מתכוון לתפריט הזה (לשנות את הרז' של הTV דווקא ל720X576)? מצטער על הבורות פשוט רק עכשיו התחלתי להתעסק בכל מה שקשור לפיצול מסכים.ובקשר לTVtool, מה אפשר לעשות איתה?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים קודם כל, תודה על התגובות...הדרייבר מעודכן...איפה לשנות את הרזולוציה? חפרנו קצת בתוך ההגדרות של הnView ויש שם מן תפריט שבו ניתן לשנות את הרזולוציה של הטלויזיה. אתה מתכוון לתפריט הזה (לשנות את הרז' של הTV דווקא ל720X576)? מצטער על הבורות פשוט רק עכשיו התחלתי להתעסק בכל מה שקשור לפיצול מסכים.ובקשר לTVtool, מה אפשר לעשות איתה? מצטרף לשאלה...מה אפשר לעשות עם ה TVTool והאם אני יכול להישתמש בה גם עם כרטיס מסך של ATI??
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מוזר .. יש לי ג'יפה 2 MX 200 (במחשב אחר) שה TV OUT שלו עובד מעולה רואים בכל ה TV זו סנסוי 21 אינטש' ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.