עבור לתוכן

בעיה בשידור סרט מהמחשב לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

לא בדיוק יודע לאיזה נושא לשייך את השאלה, מקווה שפגעתי נכון :)

לחבר שלי יש כרטיס ג'יפה 2 (100/200) ומשדר אלחוטי (מקמ"ש) בעזרתו הוא משדר לטלויזיה. בהגדרות של ה-nView הוא משתמש ב dualview.

הבעיה היא שבטלויזיה, האות (הסרט למשל) במקום להתפרש ע"פ כל המסך, מתפרש עד הגבולות העליונים והתחתונים בסדר אבל בצדדים נוצרים מן 2 פסים

שחורים (3-4 ס"מ בכל צד). הם לא עולים על השידור עצמו אלא פשוט יוצא שהם מצמצמים את השטח ע"פ הטלויזיה שבו הסרט יכול להתפרש.

הבעיה היא בהגדרות של הnView, בשידור עצמו..? יש דרך לשנות את זה?

תודה לכל העוזרים :xyxthumbs:

פורסם

תעשה זום עם התוכנה שבה אתה רואה את הסרט ..

פורסם
  • מחבר

תגדיר "זום"... הוא משתמש אגב בbs player.

זה לא נראה כאילו זה קשור לbs, כי גם כשלא רואים סרט, עדיין הdesktop עצמו נמצא בין הגבולות האלה (כשהמסך בעצם מקוצץ בצדדים).

השידור עצמו יוצר בעצם את המסך המוקטן.

פורסם

זאת הבעיה המרגיזה של Nvidia

אתה צריך תוכנה כמו TVtool כדי לסדר את זה

פורסם

אתה יכול לפתור את הבעיה על ידי החלפת הרזולוציה של 720X576.

תחליף את הרזולוציה מהדרייבר של NVIDIA. כדי גם שתעדכן את הדרייבר של הג'יפה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התגובות...

הדרייבר מעודכן...

איפה לשנות את הרזולוציה? חפרנו קצת בתוך ההגדרות של הnView ויש שם מן תפריט שבו ניתן לשנות את הרזולוציה של הטלויזיה. אתה מתכוון לתפריט הזה (לשנות את הרז' של הTV דווקא ל720X576)? מצטער על הבורות פשוט רק עכשיו התחלתי להתעסק בכל מה שקשור לפיצול מסכים.

ובקשר לTVtool, מה אפשר לעשות איתה?

פורסם

קודם כל, תודה על התגובות...

הדרייבר מעודכן...

איפה לשנות את הרזולוציה? חפרנו קצת בתוך ההגדרות של הnView ויש שם מן תפריט שבו ניתן לשנות את הרזולוציה של הטלויזיה. אתה מתכוון לתפריט הזה (לשנות את הרז' של הTV דווקא ל720X576)? מצטער על הבורות פשוט רק עכשיו התחלתי להתעסק בכל מה שקשור לפיצול מסכים.

ובקשר לTVtool, מה אפשר לעשות איתה? 

מצטרף לשאלה...מה אפשר לעשות עם ה TVTool והאם אני יכול להישתמש בה גם עם כרטיס מסך של ATI??

פורסם

באיזה רזולוציה אתה עובד כרגע במצב הNVIEW? שנית את שיטת השידור לPAL-B ?

פורסם

מוזר .. יש לי ג'יפה 2 MX 200 (במחשב אחר)

שה TV OUT שלו עובד מעולה

רואים בכל ה TV

זו סנסוי 21 אינטש' ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים