עבור לתוכן

אווויייי! בדיחה ענקית..! :)

Featured Replies

פורסם

בעע אני עיף איזה גלים תפסתי בים ;D

חחח גם אני בדיוק חזרתי מהים

היו גלים סבבה

איזה חוף היית??

פורסם

לא היה לי כוח לנסוע לחוף שווה אז היתי באולגה :P

מלא עצות אבל גלים ענקיים אבל כמה אנשים!!!

אני יושב על הגלשן מחכה לגל בא גל ענק פתאום איזה ילדה בת 10-12 אני יודע..

עומדת מולי קפצתי מעילה אם הגלשן הגל בה הפך אותי עשה לי חתך רציני ביד שתפרו לי שמה..

עדיין נהנתי

היו גלים טובים.

אבל בחוףר זה הכי אחי

פורסם

מה ילדה בת 12 עושה בחוף גולשים??

איך היא בכלל הגיעה לעומק??

פעם הבאה דרוס אותה ;D

ואיפה זה אולגה??(ת"א/חיפה/ראשון)

פורסם

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( לא מצחיק מעציב ...

פורסם

ליד חדרה...

פעם הבאה אני מעדיף לדרוס אותה מלהחתך ככה ומתחתי גם את  השריר ברגל. :(

דרך אגב איך לי מושג איך היא הגיעה לעומק של 6 מטרים ,אחרי זה אמא שלה בכתה שאני אוציא אותה כי לא היה כמעט אף אחד בחוף אז חזרתי אם יד מדממת וצורבת בגלל המים המלוחים למים דרך אגב ראיתם פעם גל אדום מדם?

אני כן,אני לא מבין למה לילדים קטנים בכלל נותנים לשחות שמה פעם הבאה מישהו עוד ידרוס אותה.

פורסם

קבלו עוד אחת לא מצחיקה :

איזה קיפוד אחד , עומד על קצה של צוק גבוה , מסתכל למטה , וכל היום רק צועק (בקול ציף ציף כזה..)

סווווווווווווווווווס , סוווווווווווווווווווווווווווווווס , סווווווווווווווווווווווס , ככה כל היום , סוווווווווווווווס.... לא מפסיק.

איזה פיל אחד , עבר למטה , ושומע את הקיפוד , סווווווווס סווווווווווווווווס , הפיל עצבני רצח , מתפס לצוק , מגיע לקיפוד

ומבקש ממנו להפסיק , הקיפוד ממשיך בשלו : סוווווווווווווס סוווווווווווווווווס , קיצר , הפיל מתחיל להתעצבן , וצועק על הקיפוד

שיפסיק לצעוק , זה משגע אותו , והקיפוד לא מתייחס אליו , וממשיך , סוווווווווווווס סווווווווווווווווווס , הפיל כבר עצבני טי לים

מחליט להעיף את הקיפוד למטה , הוא יורד להתחלת העליה , ומתחיל לרוץ כלפי מעלה , רץ ורץ ורץ בכל הכוח! , שניה לפני שהוא מתנגש

בקיפוד ומעיף אותו למטה , הקיפוד זז הצידה , והפיל נופל מהצוק..

קיפוד : פייייייייייל , פיייייייייייייייייייל , פייייייייייייייייייייל

:P

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

לא מצחיק

פורסם

אני מנסה להבין איך תראד מפגר עם בדיחה חלשה וישנה בטירוף קיבל מלא תגובות (לאומת התראד שאני פתחתי עם משהו באמת מצחיק שקיבל בקושי 9 תגובות).

פורסם

אתם בוכים על מספר תגובות?

so lame

פורסם
  • מחבר

אני מנסה להבין איך תראד מפגר עם בדיחה חלשה וישנה בטירוף קיבל מלא תגובות (לאומת התראד שאני פתחתי עם משהו באמת מצחיק שקיבל בקושי 9 תגובות).

להביא לך ממחטה..?

פורסם

מה דעתך על מנעול?

img-lock.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים