עבור לתוכן

אווויייי! בדיחה ענקית..! :)

Featured Replies

פורסם

אחת מכוערת עושה קניות עם שני הילדים שלה, כשבדרך לקופה עוצר אותה גבר זר.

"תגידי", הוא שואל, "הם תאומים?".

"לא", היא עונה, "למה?".

"אני פשוט לא מאמין שזיינו אותך פעמיים".

;D

פורסם

ממש אבל ממש ממש ל אמצחיק

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

חחחח ענק!!

LoL1.gifLoL1.gifLoL1.gifLoL1.gifLoL1.gifLoL1.gifLoL1.gifLoL1.gifLoL1.gif

פורסם
  • מחבר

ממש אבל ממש ממש ל אמצחיק

Shut the fuck up .. :)

פורסם

ממש אבל ממש ממש ל אמצחיק

:-\

פורסם

יש יותר טובות...

בנישואיהם של זוג מבוגר היה רק פגם אחד - הבעל, כשהיה מתעורר, היה מפליץ כך שמהרעש אישתו היתה מתעוררת ומהריח עיניה היו דומעות. היא היתה אומרת לו "יקירי, תעשה עם זה משהו... תעשה בשירותים, קח "קרבוסילן", תוציא את התחת מהחלון, לא יודעת, רק תפסיק עם זה כבר!" אז הוא היה עונה "אישה, מה את מבינה? זה טבעי ותני לי לעשות את זה".

אז היא רק חייכה ואמרה "חכה חכה, יום אחד תפליץ את הקרביים שלך החוצה...".  בוקר אחד האישה הכינה תרנגול הודו במטבח והבעל נחר לו למעלה בחדר השינה. היא מרוקנת את המעיים ושאר "אוצרות" מהעוף ושמה אותם בקערית קטנה, עולה למעלה בשקט, מסיטה את שמיכתו של בעלה ואת הגומי האלסטי של תחתוניו ושופכת הכל פנימה. מכסה אותו שוב והולכת להמשיך בעבודתה. אחרי כמה זמן היא שומעת את הנפיחה הרגילה ואחריה צרחה מקפיאת עורקים. בעלה יורד למטה אחרי כמה דקות, כולו לבן כסיד ומכוסה זיעה קרה ואומר: "יקירתי???"

-"מה יקירי?"

-"את זוכרת שפעם אמרת לי שאפליץ את הקרביים שלי החוצה???"

-"כן...?"

-"אז זה קרה!"

-"אבל תודות לאל, קצת וזלין ו-2 האצבעות האלו... אני הכנסתי הכל חזרה פנימה!"

פורסם

Shut the fuck up .. :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דווקא זה הרג אותה.

ד"א: הבדיחה האחרונה שפורסמה לא מצחיקה

פורסם

Merrymoon :xyxthumbs: :xyxthumbs:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

שתי הבדיחות לא משהו

את הראשונה אני מכיר כבר והשניה סתם

פורסם

יש יותר טובות...

בנישואיהם של זוג מבוגר היה רק פגם אחד - הבעל, כשהיה מתעורר, היה מפליץ כך שמהרעש אישתו היתה מתעוררת ומהריח עיניה היו דומעות. היא היתה אומרת לו "יקירי, תעשה עם זה משהו... תעשה בשירותים, קח "קרבוסילן", תוציא את התחת מהחלון, לא יודעת, רק תפסיק עם זה כבר!" אז הוא היה עונה "אישה, מה את מבינה? זה טבעי ותני לי לעשות את זה".

אז היא רק חייכה ואמרה "חכה חכה, יום אחד תפליץ את הקרביים שלך החוצה...".  בוקר אחד האישה הכינה תרנגול הודו במטבח והבעל נחר לו למעלה בחדר השינה. היא מרוקנת את המעיים ושאר "אוצרות" מהעוף ושמה אותם בקערית קטנה, עולה למעלה בשקט, מסיטה את שמיכתו של בעלה ואת הגומי האלסטי של תחתוניו ושופכת הכל פנימה. מכסה אותו שוב והולכת להמשיך בעבודתה. אחרי כמה זמן היא שומעת את הנפיחה הרגילה ואחריה צרחה מקפיאת עורקים. בעלה יורד למטה אחרי כמה דקות, כולו לבן כסיד ומכוסה זיעה קרה ואומר: "יקירתי???"

-"מה יקירי?"

-"את זוכרת שפעם אמרת לי שאפליץ את הקרביים שלי החוצה???"

-"כן...?"

-"אז זה קרה!"

-"אבל תודות לאל, קצת וזלין ו-2 האצבעות האלו... אני הכנסתי הכל חזרה פנימה!"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא יכול לצחוק

פורסם

היי, אני לא התיימרתי שזאת ה-בדיחה. נראה אתכם, ליצנים. ::)

פורסם

אוקי יש לי אחת טובה:

שתיי עורכי דין בחברה יוקרתית שלא נותנת יותר מידי חופשות,עודים על תיק מסויים כבר ולילה ולא ישנו כבר כמה ימים.

עורך דין אחד אומר לשני אני יכול להשיג חופשה,השני אומר בכיף איך?

פתאום הוא קופץ על השולחן דופק את הראש בקיר והקיר עשויי אריחים כאלו האריח עף והוא נתפס הפוך על צינור ומשמיע רעשים של קוף.

פתאום הבוס שלו נכנס ואומר מה קורה פה?,הוא אומר לו אני נורה.אז הבוס אומר נראה לי אתה צריך חופשה,הוא אומר בסדר כיבה את המחשב והלך.השני גם התחיל לכבות את המחשב,הבוס שואל ולאן אתה הולך?

הוא אומר אני לא יכול לעבוד בלי אור :lol:

פורסם

עורך דין אחד אומר לשני אני יכול איך אני יכול להשיג חופשה,השני אומר בכיף איך?

מזה המשפט הזה??

פורסם

בעע אני עיף איזה גלים תפסתי בים ;D

שניה אני עורך :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים