פורסם 2002 באפריל 2623 שנים הכל מאד מפורט וברור לשם שינוי אבל...עם איזה ספק כח אתה מפעיל כל כך הרבה מאווררים?במארז פול-טאוור בדרך כלל יש ספק כח של 500 וטמה שמזכיר לי את הבדיחה על השטר החדש של 10000 שקל שיצא בקרוב-אבל לא לכל אחד יהיה.כדי להפעיל כל כך הרבה צרכני תשמל בתוך המארז חייבים ספק של 500 וטספק חלש יותר יגרום למחשב לקרוס בשלב זה או אחר.לדעתי חשוב מאד לציין זאת.למרות הכל המאמר הוא טוב ומאיר עיניים.
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים נראה לי שאתה טועה ובגדול.....למה כמה נראה לך כל מאורר צורך? מקסימום 7 וואט אז יש לו נגיד 12 מאוררים? אז 84 וואטועוד כל שאר הדברים אז ספק כוח של 350\400 עובד פה בסבבה
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים מחבר סקורפיון ידידימנסיון רב שנים - כאשר יש בעיות באספקת כח מהספק נוצרות בעיות אין סוףהחישוב הקר של צריכה מוצהרת (ע"י יצרני ציוד הקרור למשל) אינו פרמטר כללספק כח צריך לספק פי שלוש מסך כל הצריכה של המחשב על כל חלקיו כדי לענות בזמן אמתעל כל צריכה של המחשב ועל שינויים ברשת החשמל (220V )צריכת יתר של המחש אפילו לננו שניות גורמת למשל לכתיבה בלתי רציפה של המחש לדיסקוהתוצאה ברורה.בעצם פשוט שאלתי עם איזה מעבד הוא עובד?
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים הגזמת פשוט הגזמתלא צריך פי 3 זה מוגזםלבן דוד שלי יש כזה דברספק 300 watt ג'נריק פשוט לגמריויש לו 5 מאוררי 120mm ועוד דרגום אורב וכל זה על athlon xp ו4 הרד דסיקים וצורב סקזי וcd סקזי וכרטיס מסך msi gf4ti4600 שצורך חשמל גם כן יפה מאודואין שום בעיות יציבות ועוד אחד המאוררים האלה הוא ys-tech 135cfm ב8watt
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.