פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחפש חנות אמינה (שלא מרמה עם החלקים כמו פנדה) עם מפרט רחב של רכיבים ועדייף שתיהיה דיי זולה באיזור ת"א. למישהו יש המלצות אולי? שמעתי על PCLogic, האם הם טובים? מישהו קנה אצלם והוא מרוצה? אם אפשר כתובת, טלפון ואתר או איימייל אם יש. תודה רבה!
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים www.logicpc.co.ilחוצמזה אמור להיות גם ל KSP.CO.IL סניף בת"אנכון שהמלאי מצומצם, אבל מה שהם מוכרים זה בזיל הזול!
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר אני אישית לא אוהב את pch,אם כבר תל אביב אז לך לזיגזאג בזיגזג אין את כל מה שאני רוצה... www.logicpc.co.il חוצמזה אמור להיות גם ל KSP.CO.IL סניף בת"א נכון שהמלאי מצומצם, אבל מה שהם מוכרים זה בזיל הזול! אז אתה ממליץ על LogicPC?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אם אפשר לשאול מה רע בפנדה ? אל תלחיץ אותי עכשיוקניתי משם כמה דברים ועוד שבוע בערך אני אמור לקבל אותם ! שמתי לב שהמוקד הטלפוני קצת מוזר היא ניסתה למכור לי מוצרים שלא רציתי לדחוף לי בכוח אפילו לעשות לי קומבינות לעשות משהו שעולה 100 שקל במחיר של 74 אבל בכל נשארתי עם ההזמנה המקורית שלי !
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים פנדה בסדר גמור רק ש..... לפעמים הם קצת יותר מידי בררנים בניצול האחריותכל עוד הצדק יהיה לצידך אתה מסודר ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים חחח טוב בטכלס המוצרים שקניתי משם הם מארז, SLK948U ומאורר של Tt בכל מקרה לא נראה לי שיש אחרויות מי יודע מה על מוצרים כאלה חח
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים תחפש את התארד בכללי היה דיון על זה לפני כמה ימיםPCH עבדו עם LOGIC, הם נפרדו ולוג'יטק התחילו למכור בנפרד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.