עבור לתוכן

חלקים למחשב חדש!!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אחרי זמן רב שאני סוחב עם המחשב הישן שלי ( פנטיום 3 ) החלטתי לקנות את השילוש המקודש - מעבד, לוח וזכרונות למחשב חדש!

המחשב מיועד בעיקר למשחקים ,יישומים ובקרוב אני אשדרג גם לרדאון 9800 ובינתיים אני אסתדר עם ti4200 שלי.

מה אתם אומרים על:

1. Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - ש"ח 1106

2. Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP Pro,1394,Dual DDR,S-ATA,Intel LAN,USB 2) -ש"ח 767

3. GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit - ש"ח 784

4. ספק חדש... אבל השאלה היא האם כדאי להשאיר ספק פשוט של w 300 שיש לי?!

בכל מקרה - Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply ש"ח 371

והכל ביחד - 3000 ש"ח....

א. האם החלקים שווים?!

ב. האם להחליף משהו?

ג. האם המחיר גבוה?!

אשמח מאוד לשמוע תשובות!!!

תודה לכולם על העזרה

אדי

פורסם

למה לא AMD?

פורסם
  • מחבר

מההיכרות הקצרה שלי עם חלקים של amd נוכחחתי לדעת שהם מתחממים מהר, המעבד משמיע רעשים מעצבנים... ולא יודע לפי דעתי אינטל יותר אמינים!

פורסם

אלה סטיגמות שניתנו לAMD (וכן דיי בצדק) בזמן מעבדי הDuron, מאז עברו שתי סדרות של מעבדים, הן מתחממות פחות מאינטל והביצועים דומים ואף יותר טובים למחיר יותר נמוך.

כרגע יש את הAthlon 64 שתומך ב64ביט, הייתי ממליץ לך לחשוב ללכת לכיוונו, מעבד אמין מאוד, עוקף את אינטל ברב המבחנים..

דבר שני, כדאי לך לקנות ג'יגה זכרון, אם כבר קונים מחשב חדש אז לפחות שיהיה עם מספיק זכרון.

הנה דוגמא:

Athlon 64 3200+ מחיר - 1330 ש"ח

EPOX 8KDA3J מחיר - 620 ש"ח

A-DATA 512MB DDR400 מחיר - 450 כפול 2, (שני סטיקים ביחד ג'יגה) - 900 ש"ח

סך הכל - 2850 ש"ח, אפילו נשארים 150 שקלים.

מעבד A64 חזק עם מאוורר (המאווררים שמגיעים איתם ממש בסדר)

אחד הלוחות המומלצים למעבד כזה.

ג'יגה זכרון של ADATA חברה מאוד מאוד משתלמת.

פורסם

אתה סתם מדבר שטויות, לחברים שלי יש אינטל 1.5 או עד 2.0 וזה מתחמם בטירוף ומגיע עד 60 מעלות

אם איזה מעבדי AMD התנסת? האם היה קירור טוב במארז? אתה לא יכול סתם להגיד, לי למשל יש AMD BARTON 2600 עם קרור סטוק! ושאר המארז עם מאוורר 120 מ"מ מאחורה ועוד 80 מ"מ שהוספתי ושקט שם כמו בית קברות והטמפ של המעבד לא עוברת את ה 50 במאמץ.

גם המעבד של אינטל וגם של AMD תוך תקופה יעלם כי הסוקט שלהם מת והם עובדים ב 32 ביט אז לא צריך להשקיע כל כך הרבה כסף, מההפרש שיהיה לך מהאינטל ל AMD תוכל לחסוך לכרטיס מסך טוב.

שיקול שלך..אל תהיה נעול על אינטל, מנסיון גם אני רציתי אינטל בהתחלה

פורסם
  • מחבר

GrafitY - המפרט של Amd... אפשר לדעת מאיפה הוא לקוח?! ומאיפה יש את זכרונות A-Data?

פורסם

ב KSP

פורסם

לא רציתי לפתוח נושא חדש, אז למישהו יש נסיון עם זכרונות ה - A DATA איך הם?

והאם הם שווים את הכסף שהם עולים ? או שהמחיר הזול נותן ביצועים נמוכים?

פורסם

להרבה מאוד אנשים בפורום יש אותם ואומרים שהם אוברלוקרים מצוינים...ללא ספק תמורה טובה למחיר...

פורסם
  • מחבר

1. איך הלוח מבחינת ביצועים? אוברקלוק??!

2. הזכרונות A-Data מומלצים גם למי שלא עושה אוברקלוק?!

פורסם

רוב הסיכויים שאתה צריך ספק ומארז, אין הרבה סיכויי שספק ג'נרי שקנית עם ה PIII יחזיק את זה או שהמארז הזה מאוורר מספיק בשביל מערכות כאלו.

פורסם
  • מחבר

יש לי מארז גדול של air אם אתה מכיר עם חיישני טמפרטורה... והוא די גדול! השאלה היא האם כדאי גם לקנות ספק עם קיבולת יותר גדולה? (400 או 450? )

פורסם

כן, ספק ג'נרי לא יספיק ועוד 300W ג'נרי :lol:

קנה ספק של חברה כמו ANTEC TRUE POWER 430W או אחרים.

פורסם

עדיף ספק 300-350W מחברה נורמלית מספק ג'נרי שרשום עליו 500W.

אם תפרט בדיוק איזה ספק יש לך כרגע זה יעזור, כי יש ספקי 300W איכותיים שיכולים לסחוב מערכות כאלו.

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק משהו של sun... :) לא לצחוק בבקשה!

אני יודע שזה לא שווה הרבה!

איזה ספק עדיף לחבר למערכת של amd? שיחזיק גם בעתיד הקרוב את הרידאון 9800 פרו או את גיפורס 6800?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים