פורסם 2002 באפריל 2723 שנים והם אפילו לא עולים 20-30ש"ח.. כמו שקובי סיפר לכם.רק 12ש"ח.... ואם רוצים כמות אפשר לארגן מחיר טוב.
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים קובי או אוריאני בתור!!!!אני רוצה לדים אולטרא ברייט אם יש UV זה יהיה ממש טוב
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים בשל המחיר שאורי הציג כאן, למרות ששלו חלש מעט יותר, ורק בא בצבע אחד, אני יעשה הערכת מחירים מחודשת...יש לי כרגע אגב, לבנים ואדומים... הכחולים, שלי... ;D
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים ככה זה להיות מונופול אה קובי?... ;Dו... בוא נראה. במחרי של אחד שלך.. אני קונה שתיים+... מה יותר חזק?שנית, אני לא מוכר.. אני מוכן לתת את הכתבות של החנות... ותקנו מהם.אבל הלו! בואו נתארגן ונקנה כמום כולם ביחד.. ויצא גם הרבה יותר זול.
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים ככה זה להיות מונופול אה קובי?... ;Dו... בוא נראה. במחרי של אחד שלך.. אני קונה שתיים+... מה יותר חזק?שנית, אני לא מוכר.. אני מוכן לתת את הכתבות של החנות... ותקנו מהם.אבל הלו! בואו נתארגן ונקנה כמום כולם ביחד.. ויצא גם הרבה יותר זול.תוכל רק להגיד איזו חנות?
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים כן בפ"ת, ליד קניון לב העיר, החנות נקראית אבי אלקטרוניקה.אתה בטוח?בפעם באחרונה שהייתי אצל אבי (לפני שבועיים בערך), שאלתי אותו איזה לדים יש לו, הוא אמר לי רק אדום צהוב וירוק...ד"א, החנות נמצאת ברחוב שטמפפר, לקראת הסוף.
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים הלוואי והיה ירוק וצהוב...אני מת לירוק וצהוב.ודיברתי היום עם המוכר... הוא יכול להארגן לנו מכיר טוב אם נקנה בכמות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.