עבור לתוכן

אני מחפש מפרט למחשב נייד שיריץ כמה משחקים טוב (ערכתי את הכותרת, אז רדו למטה קצת)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שקם אלקטריק, למה?

• תגובות 36
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחשב נייד עם מעבד 1.5 וכרטיס מסך radeon 9200 יריץ יפה מאוד את המשחקים שציינת (ואפילו את DOOM3 ברזולוציות נמוכות).

שים לב, המסכים של המחשבים הניידים הם עקב אכילס למשחקים. שיהיה לפחות XGA אם לא SXGA

פורסם

אוקיי, המשכתי לחפש מצאתי שניים:

הראשון:

pentium m715 1.5GHz, 400 MHz bus speed, level 2 cache 2MB

win XP home

256 MB RAM

40 GB הארד-דיסק

מסך 15" WXGA TFT

כרטיס מסך: ATI Mobility Raedon 9200

IEEE 1394 (אני לא זוכר מה זה, דרך אגב, אם מישהו יודע שיגיד)

DVD+CDRW

של איזה חברה הראשון(ואיזה דגם הוא)? איפה מצאתה אותו? מה המשקל שלו? חיי סוללה?

פורסם
  • מחבר

הוא של derr (או משהו דומה) אני קונה אותו בשקם אלקטריק ואין לי מושג מה המשקל וכאלה, זה היה בגיליון מבצעים בעיתון. רציתי לדעת אם שווה לי ללכת לחנות ולברר עוד

פורסם

רק שתדע שאתה יכול להוזיל את המחשב ברוב החנויות, תגיד להם לא להתקין מערכת הפעלה.

תתקין לבד.

פורסם
  • מחבר

אני יודע, וחוץ מזה יש לי בבית XP pro ולא home, אבל מה אכפת לי! שמערכת הפעלה חוקית אחת תהיה לי... (למנהל הפורום: סליחה, לא יכולתי להתאפק)

פורסם

9200 ? דום 3?

morrorwind משחק כבד...

הוא מדבר על משחקים דיי כבדים...

לא יודע כמה 9200 יעזור לו...

תראה עם המטרה שלך היא להתלהב על החברים שלך בבית הספר ולשחק משחקים בהפסקות, עדיף קח

gameboy....

כי מחדש נייד למשחקים נורמלי מתחיל מסכום של 10K + ...

כי Morrorwin ו NWN הם משחקים דיי כבדים , כמובן שירוצו לך אבל הצורה ממש גרועה...

WC3 ירוץ איך שהוא בסדר עד שיתחילו להיות קרבות גדולים ...

משחקים ישנים יותר ירוצו בסדר , בסגנון Q3 ו unreal 1

פורסם
  • מחבר

אני לא מהאידיוטיום שמתלהבים בהפסקות (או בשיעור...), פשוט המחשב שלי בבית תפוס רוב הזמן אז רציתי אחד שלי, ואם כבר יהיה נייד אז למה לא?

פורסם

במידה וזהו השיקול היחיד אז הייתי ממליץ בחום ללכת על מחשב נייח שכן תקבל הרבה יותר ביצועים תמורת כספך.

פורסם
  • מחבר

בזה אתה צודק, אבל יש בעיה: ההורים שלי גרושים, ואני רוצה מחשב שאני אוכל להעביר מאחד לאחד

פורסם

כרטיס המסך לא מספק בדגם הזה.

בכסף שתצטרך להוציא על מחשב נייד עם כרטיס מסך איכותי תוכל לרכוש 2 מחשבים נייחים שיהיו ב-2 הבתים של הוריך. על מנת להעביר מידע מהאחד לשני תוכל להשתמש ב-HD או DISK ON KEY.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, רעיון...

עריכה: אם תגידו לי למה מקביל הכרטיס מסך הזה: ATI Mobility Raedon 9200 בGeForce זה יעזור לי מאוד (תודה לכל מי שענה ולכל מי שעוד לא...)

פורסם

FX5200 זהה לביצועיו פחות או יותר.

פורסם
  • מחבר

לביצועיו של מי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים