עבור לתוכן

מעוניין בדיגיטלית קומפקטית עד 1200 שקל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מצלמה איכותית ולאחר שיטוט באתר אין לי ספק שה CANON  A60\A70\A80 הם הטובות ביותר

יש לי רק בעייה אחת איתן,

אני רוצה מצלמה שתהיה קטנה יותר

היא קצת עבה ולא נוחה...

ראיתי של אולימפוס קטנות הרבה יותר ושל קסיו דקות כמו כרטיס אשראי השאלה מי מהן מתקרבות לאיכות של קנון...

המצלותיכם תתקבלנה בברכה...

תודה מראש.

פורסם

אםם.. אני קניתי את ה A75, והיא ממש לא גדולה כמו שחשבתי שתהיה. אולם היא קצת עבה (2-3 ס"מ) אבל מסתדרים.

הנה תמונה שממחישה את הגודל שלה:

Img_0011.jpg

פורסם

אני יכול רק להגיד לך מהניסיון שלי.. כי הידע  שלי בדגמים אחרים לא גדול

לי אישית יש את הCanon PowerShot SD110, אבל לפי מה שהבנתי היום היא נקראת PowerShot ISUX IIs, שקיבלתי במתנה,

אבל אם הגודל של הA75 שמעלי לא מספיק לך, אתה צריך להבין שאל תצפה לאותן איכויות ממצלמות קטנות יותר.

היא נחשבת לפי מה שהבנתי להכי קומפקטית של קאנון,

המנימום מקרו שלה הוא 10 ס"מ, אבל חוץ מזה אני מאוד מרוצה ומופתע, השליטה במצב הידני היא בהחלט טובה, ולמרות שכשבעבר לא היה לי הרבה זמן "לשחק" עם מצלמות גדולות יותר של קאנון, אז אולי אני טועה, אבל אני לא חושב ששמתי לב לפונקציות שחסרות לי שם.

אבל שוב.. זה בהנחה שאתה מוכן להתפשר לטובת הגודל

sd110_a75_front.jpg

http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/sd110.html

אגב, התמונות בסוף הביקורת הן בהחלט לא מהטובות שראיתי, אז אל תסתמך עליהן

פורסם

Canon S50 - מצלמה סוסה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=10455&gsid=10-4

כנ"ל לגבי Canon S60.

הן יותר טובות אני חושב מסדרת ה- SD..

חוץ מזה, מה מפריע לך הגודל כ"כ? בין כה וכה המצלמה לא כל הזמן ביד...

היא נמצאית בתוך נרתיק.

פורסם

שים לב לתקציב ;) "קצת" העלת את הרף.

אני מציע לתלך לחנות צילום, תראה את סדרת ה-A ותחליט האם היא מספיק קטנה בשבילך.

פורסם

S50 , S60 ? ממש לא , מצלמות אלו אף גדולות יותר מה A70 , אני קורא להן מצלמות לבנה. שלא לדבר על זה שהקפצנו את המחיר פי 2 ואף יותר.

וזה נכון סדרת הA לא ממש קומפקטית , היא יחסית דיי גדולה , בהשוואה למצלמות הקומפקטיות של 2004 סדרת ה A היא אפילו בין הגדולות (שלהן אין זום גדול).

לגבי ה SD של קאנון - המון פיצרים חסרים לעומת סידרת ה A , לרוב זה ממש לא נורא.

כל שאר החברות כמו הקסיו או הפנטקס לא מתקרבות לאיכות של קאנון , למרות שהקסיו דיי חמודה.

למעשה , אני היתי באותה התלבטות כמו שלך , לאחר שנגנבה לי ה A70 , נאלצתי לקנות נמצלמה כמה שיותר קטנה (באיזורים שהיסתובבתי בהם) , לאחר הרבה בדיקות הבדתי שהדבר הכי קרוב זה קאנון S400 או S500 , בפועל , לאחר הרבה נסיון - ה S400 מוציאה איכות מעולה שלא נופלת מסידרת ה A של קאנון , ככה שפחות בטוח לא תקבל , יש קצת פחות אופציות ידניות , אך האפשרויות החשובות הרבה יותר נגישות בה ויש לה דיי הרבה משחקים ידניים - כולל חשיפה ארוכה , שינוי רגישות ועוד.

כיום יש לי גם את הS400 וגם את ה A80 , וללא ספק ה S400 הרבה יותר ניידת , פשוט נכנסת לכיס - איתך בכל מקום - וחושב לציין מצלמה עמידה וקשיחה בטירוף , עם איכות מעולה - היחס הכי טוב בין גודל לאיכות שקיים.

ועכשיו הקטע המבאס - משהו טוב עד 1200 שקל , זה אך ורק הקאנון A70 וגם לא תמיד חדשה. לכל מה שאתה מחפש דרוש תקציב הרבה יותר גבוה מהתקציב (הקצת נמוך מדי) שלך , אז אם אתה מוגבל בכסף - כדאי שתוריד ציפיות ותשלים עם עובדת ה A70 , שהיא מצלמה מעולה - רק מחייבת תיק קטן .

פורסם

camera4less.co.il, הA75 ב ¤ 1,257.00 :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים