פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים ה- Mitsubishi 930SB או - Samsung 959NFאו - Philips 109Pלא צריך להתחשב במחיר זה לא כל כך משנה ואני צריך תמסך למשחקים וסרטים לא דברים אחרים אם זה משנה בכללתודה מראש...
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים סידרת את טיב המסכים לפי הסדר, כאשר ה-MISTUBISHI הוא החזק ביניהם. ההבדל בינו לבין ה-959NF זניח לטעמי ולא מצדיק השקעה של 800 ש"ח נוספים.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים למה לדבר שטויות?...פיליפס - צולעים.סמסונג, כל עוד הם לא עושים שימוש בשפופרות של מיצובישי, גם הם ממש לא משו.לידיעתך, מיצובישי מייצרים את שפופרות ה CRT המתקדמות והאיכותיות בעולם, בטכנולוגיית ה Aperture Grille.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים באיזה סרט אתה חיי שפורפרות של סוני לא רואות אותם דבר שני פיליפס ממש לא צולעים
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים סוני פרשו מהתחרות בשוק מסכי ה CRT, לכן אני כבר לא נוטה להחשיב אותם.פיליפס - צולעים.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים גם כאשר SONY היו בשוק, שפופרות TRINITRON ו-DIAMONDTRON היו 2 המובילות כאשר אף אחד לא ממש ספר את PHILIPS.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים שמע פיליפס אולי במסכים לא משהו אבל יותר טובים ממצובישי תהיה בטוח בזה.על סמך אילו עובדות אתה מבסס את דבריך בדיוק? אל תזרוק דברים באוויר סתם.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים זה מזכיר לי משו ששמעתי בחציון השני של העשור הקודם, הרבה מאוד מוכרי מחשבים ניסו להניע אנשים מרכישת מסכי Mainstream של מאג ושל פרוויו לטובת המסכים של פיליפס. כנראה ש Roeiw שלנו מושפע מאותן הנפצות קדומות.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים נגד פיליפס אין שום דבר. אבל לא צריך לעשות הכללות ולהגיד שפיליפס טובה יותר ממיצובישי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.