עבור לתוכן

רוצה לקנות מעבד A64 3200 עם 1 מגה קיש...אנא עזרו לי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כמו שהרבה יודעים או נתקלים, יש בלבול עם מעבדי ה - 64 ביט של AMD.

אני רוצה לקנות מעבד AMD Athlon 64 3200+ with 1MB Cache

הקטע שיש לו מספר

ADA3200AEP5AR

או

ADA3200AEP5AX

למי שמבין בתחום, שניהם סטפינג CG ועם מגה קיש.

השבוע הזמנתי את המעבד הזה עם המספר P/N הזה.

עכשיו קיבלתי טלפון מהחנות שממנה הזמנתי את החלקים של המחשב החדש, ביניהם המעבד החדש הזה עם המספר פריט הזה ספציפית.

הם אומרים שהם דיברו עם הספק של AMD ושהוא מביא מעבד

ADA3200AEP4AX

עכשיו הבעיה היא שמספר פריט הזה אומר שזה מעבד עם חצי מגה קיש ולא מגה שלם כמו שהזמנתי

ועכשיו אני בסרטים...הוא אומר שזה מה שהספק מייבא וזה לא יכול להיות כי...אין דבר כזה...לא יודע...פשוט מוזר

בכל העולם אפשר לקנות כל דגם מכל דבר ורק פה יש את הקטע המגעיל שמספקים רק דגמים בודדים עלובים מכל מוצר...

תראו למשל את האתר newegg.com מוכר כל דבר ולכל דבר שהוא מוכר יש תמונה ובנוסף מספר פריט מקורי וגם את כל הנקודות והמאפיינים של אותו מוצר.

בקיצור, אם הוא אומר שהספק מייבא את רק את הדגם ההוא....שזה מעבד 64 ביט מסורס (רק חצי מגה קיש).

מה אני עושה? איפה אני יכול להשיג את הדגם שאני רוצה (אפשר לחשוב שזה גדם על....סה"כ מה אני מבקש).....פשוט בושה וחרפה מה שהולך שם.

מה אתם אומרים? מה אני עושה? איפה אני משיג את המעבד הזה? אתם יכולים להמליץ לי על אתר מכירות שאכן יכול להזמין את זה? אולי שם אני יכול לראות את מספר הפריט של המעבד? כמו האתר הטוב ביותר שיש newegg.com

פורסם

ובכן אני אישית חשבתי שהNEWCASTLE יותר טוב מהCLAWHAMER.....

אתה רוצה פטיש טלפיים......

הבנתי פה מהאתר של הטירה החדשה עדיף

פורסם

הבעיה היא שAMD כבר לא מייצרים כנראה את הCH ולכן הגרך היחידה להשיג אותם זה למצוא חנות שזה יושב להם במחסנים הרבה זמן

פורסם

5AR - ClawHammer CG - GO FOR IT !!

לעולם אל תקנה 754 ניוקאסטל.. ללא ספק אתה תהיה ב- "סוף הרשימה" !!

הקלוהאמרים שוחטים אותם ואפילו מנצחים 939 ניוקאסטל באותן המהירויות - בכל מה שקשור ב- 3D.

(אל תקשיב ל- RULE THE PC).

פורסם

תגובה מעליי אתה מדבר מנסיון ?

הבעיה היא....שאין הרבה אם בכלל בארץ Clawhammer CG Stepping - אז באסה.

וגם הוא לא אידיאלי לOC

פולט יותר חום.

לדבר מנסיון זה הכי טוב

ועובדה שהניוקאסל הרבה יותר מוצלח בOC.

אני מדבר על ניוקאסל בעל סטפינג CG.

פורסם

אני עשיתי קצת מחקר על זה (בסוף החלטתי לקנות 3000+ Newcastle, הגיע אתמול :hat: )

Anyway, כבר לא מייצרים את הClawhammer, שהם פחות טובים למרות תוספת הקאש שלא משמעותית

(ותפסיקו לדבר משמועות ודברים לא מבוססים). אצל הNewcastle המהירות שעון גדולה יותר, ובכלל הם יותר טובים

ל OC. (אני החלטתי לחסוך כסף ולקנות 3000+ אבל עם זכרון טוב יותר ולעבור את ה 3200+). אתם יכולים לקרוא

כאן http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2027 על כמה קאש ומהירות שעון יש

לכל ה 64 ביטים. ובכלל אם תכתבו בגוגל Clawhammer VS Newcastle, תתפלאו כמה זה כבר נחרש בחו"ל..

פורסם

מסכים עם כל מילה מעליי  :hat:

ותתחדש !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים