עבור לתוכן

קפיצות ותסכול ב-6800GT של Leadtek (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

סוף-סוף, חודש וחצי אחרי שהזמנתי אותו מהדובים הגיע לידי ה-Geforce 6800GT של לידטק שקניתי במיטב כספי.

הסרתי את הדרייברים הישנים, הרכבתי את הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שהגיעו איתו ויצאתי לדרך. התחנה הראשונה הייתה 3dMark03 שבישר על תוצאה מצוינת של 10,026 נקודות. עם זאת, שמתי לב שמדי פעם יש "קפיצות" קטנות בתמונה וחשדות התחילו להתעורר.

הפעלתי את Fraps ובדקתי את הכרטיס על מיטב המשחקים שלי: BF1942, Splinter Cell ו-Call Of Duty על פירוט גבוה. קצב הפריימים לא ירד מתחת ל-60 אפילו לרגע, רוב הזמן היה מעל ל-100, ועדיין ראיתי קפיצות קטנות ומרגיזות מדי 20-30 שניות. :angryfire:

אין לי שום מושג למה זה קורה, אנא עזרו לי.

המערכת שלי:

ECS 661fx

Intel Pentium 4 Northwood 3.0 Ghz

(Winfast A400 GT TDH (Leadtek Geforce 6800GT

Kingston 768MB 400Mhz DDR

Nec DVD+-R/Rw dual Layer

"MAG 770V 17

תודה מראש :)

פורסם

זאת כנראה בעית תוכנה , אבל יכול להיות שפשוט הזיכרון והלוח יוצרים צוואר בקבוק...(לוח לא משהו)

והזיכרון כנראה לא עובד כמו שצריך(לא דואל) , ומה שאני חושב שזאת בעית תוכנה... , גם לי יש קצת קפיצות , אבל לא מפריע לי...(וזה לא בכל המשחקים)

פורסם

למה זיכרון 400MHZ עם כזה מעבד?

פורסם

המסך שלך עובד על 85 HZ ?

פורסם
  • מחבר

המסך שלך עובד על 85 HZ ?

כתוב לי H: 47Khz, V: 75hz

מה זה אומר?

פורסם

יכול להיות התחממות?

בכל אופן תראה אם Wait for Vertical Sync מסומן, זה אומר שהמשחק יתאים את קצב הפריימים לפי קצב הריענון, בדר"כ זה גורע בכמות הפריימים.

פורסם

חברה הוא מדבר על קפיצות פתאומיות , לא על משהו קבוע , זה לא יכול להיות לא צוואר בקבוק (3DMARK 2003 - צוואר בקבור עם כזאת מערכת ?? , ממש לא). זה מוכר לי תאמת גם מהמערכת הפשוטה שלי (GF3). כנראה איזה משהו שרץ ברקע ומשגע את המערכת - וסביר אף שאיזה הגדרת ביוס בלוח אם.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם. הסתבר שרצה ברקע תוכנה לניקוי זכרון שפגעה בביצועים - ברגע שכיביתי אותה המחשב הפך למפלצת משחקים. :)

על כל פנים, העלתי עכשיו את קצב הרענון ל-85hz ואני הולך להריץ סריקת וירוסים, איחוי דיסק, ומה לא...תמיד יש איך לשפר. ;D

לילה טוב שיהיה לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים