עבור לתוכן

OMG, לזה אני קורא אונס, אבל ברוטאלי. (באנצ'מארק עם ה Cs:Source).

Featured Replies

פורסם

שימו לב - ה-XTPE מורץ עם 6AA, ה-6800U עם 8XS.

שכוווולם ירגעו !!!

הבדיקה לא שווה כלום !

זה נקרא בדיקה חסרת תוקף - היא לא מודדת את מה שהיא באה למדוד, שהוא הבדל בביצועים תחת תנאים שווים !

אם זה היה 1600X1200 ו AA4 ו AF8 על שני הכרטיסים, אז היה אפשר להתייחס לתוצאות.

עד אז - היא לא שווה כלום.

HF

• תגובות 46
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע מה איתכם אבל FarCry לוקח את DOOM3 בגרפיקה חוץ מהקטע הקצר(בגלל חוסר החמצן) שהיה מדהים שחוצות מאדים. לעומת זאת HL2 המשחק עצמו וCSS יותר טובים ויפים מDOOM3 וגם מFARCRY(רק שתדעו FARCRY משחק עם גרפיקה מאוד כבדה והוא עבד על MX440 על 1024*768 על MEDIUM וDOOM3 עובד על 800*600 על מדיום פשוט המנוע יותר יעיל) הדבר שבאמת הרשים אותי בDOOM3 זה המשחק של אור בצל זה היה מדהים אבל אחרי ששחקתי בCSS BETA לDOOM3 לא מתקרב לגרפיקה של HL2

וד"א לי לא ממש משנה מי יותר טובים כי בלינוקס ATI יש לה דרייברים פתוחים שהם מאוד יעילים לעומת NVIDIA שיש לה דרייברים סגורים כם בעיות יציבות עם X עד אז שיהיה דרייברים טובים לNV אני ישאר עם ATI

פורסם

יש ידעתי שלא טעיתי בהזמנה-כמו שאמרו בbit -tech XTPE כרטיס הדור החדש החזק ביותר כל עוד אין משמעות לכסף!

מספיק כבר להעריך כל כך את NVIDIA

פורסם

HL2 זה המשחק שATI עבדה עליו בדיוק כמו שנבידיה עבדה על דום 3

בHL2 המנצחת היא ATI אבל זה ממש פוטופינש...... ממש קרוב..... לא רק שATI עבדה על המשחק נבידיה הגיעו לכמעט אותם ביצועים

בדום3 נבידיה לקחה יותר ממה שATI לקחו בHL2

לסיכום:

נבידיה שולטיייים

מסכים איתך לחלוטין אחי!!!

:xyxthumbs::yelclap:

פורסם

יש ידעתי שלא טעיתי בהזמנה-כמו שאמרו בbit -tech XTPE כרטיס הדור החדש החזק ביותר כל עוד אין משמעות לכסף!

מספיק כבר להעריך כל כך את NVIDIA

בדבר אחד אתה בטוח צודק !... אין לך משמעות לכסף !

פורסם
  • מחבר

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

RuleTheBitch, אתה מטומטם, או מה? אפילו בדום, אם אנווידיה לוקחים, ואנ'לא ממש בטוח שהם לוקחים, זה בטיפה!

פה אנחנו מדברים על פי שלוש ביצועים, אתה אידיוט, או מה?

פורסם

איזה חוסר תרבות דיון.

תחכו לתוצאות רשמיות וזהו.

פורסם

קודם תתחיל להירגע אני לא חבר שלך וגם לא מתכנן

כבר הוכיחו פה שהם עובדים עלינו בעיניים ונבידיה היו עם X8 וATI עם X4

הביאו לינקים שזה ממש פוטופינש...........

ושוב תתחיל להירגע

פורסם

אלוישיין אתה יודע מה תמשיך להאמין לכתבה הזאת ורוץ תקנה X800PRO חחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

תרוץ כל הדרך אל החנות ותשיר ככה

"I love ATI" :s07:

פורסם

כן באמת.

כל מי שכל כך אוהב את ATI ולא מוכן להקשיב שירוץ עכשיו לחנות ויקנה כמה שיותר מהר את ה- X800 שלו בלי להתלבט בכלל.

למה בכלל אתם שואלים מה יותר טוב אם אתם לא מוכנים להקשיב לדעות של אנשים אחרים שלא יסכימו עם מה שאתם אומרים?

פורסם
  • מחבר

אני מוכן לעשות את זה, אם תשיר כל הדרך לחנות שלך את, "I love the hard dicks of the Nvidia programers".

או שזה מסובך מדי בשבילך, Fan Boy?

פורסם

ששש שמור על הפה שלך. קודם כל כמו שכתבתי קודם הבנצ'מארקים שנתת הם מאיזה פורם ולא מאיזה אתר גדול.

ציינתי 2 בנצ'מארקים שמראים שהלינק שנתת הוא זיבולי שכל, נכון ש ATi יותר טובים במשחק הזה אבל זה כבר היה ידוע מראש כמו שהיה ידוע שבדום3 NVIDIA ינצחו.

אין לי העדפה בין שני הכרטיסים, אני קונה השבוע את אחד מהם ועוד לא החלטתי מה אני יבחר אני מאמין שאני יבחר ממה שיהיה במלאי כי אין לי כח לחכות במיוחד שההבדל בין הכרטיסים לא גדול ולא שווה את הזמן שאני יחכה.

פורסם

אני מוכן לעשות את זה, אם תשיר כל הדרך לחנות שלך את, "I love the hard dicks of the Nvidia programers".

או שזה מסובך מדי בשבילך, Fan Boy?

כמו שכבר אמרתי הFANBOY האמיתי כאן הוא אתה ערס KENVELO.

פורסם

ברור למדיי..

x800xt

לוקח את כל הati ב30 אחוז ממוצע.. מה אתה מצפה? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים