עבור לתוכן

חברה מומלצת לgeforce 6800

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה. השאלה היא האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין החברות השונות.

ראיתי שXFX יעלה לי יותר זול מהחברות המובילות. אני לא עושה אוברקלוק, מעניינים אותי הביצועים של הכרטיס במצב רגיל.

פורסם

מבחינת ביצועים אין הבדלים כמעט, ההבדלים היחידים הם הקירור והבנדל.

הMSI מומלץ בעיקרון, אבל שמעתי שאין אותו במלאי אבל בכל אופן אם אתה לא מתכנן לעשות אוברקלוק בכל אופן אז זה לא צריך לעניין אותך, לך על הכרטיס הזול ביותר שתמצא.

פורסם
  • מחבר

תודה, ושאלה נוספת:

ראיתי באלף ביקורות שסדרת הFX הקודמת היא כישלון מוחלט במשחקים החדשים כמו HL2. האם הבעייה נפתרה לחלוטין ב6800?

פורסם

לחלוטיייייין

ואם אתה קונה 6800 רגיל אז רק רק רק MSI

כי........ לכל החברות חוץ מMSI יש רק 12 צינורות עיבוד בכרטיס אבל בכרטסי של MSI יש 16 בדיוק כמו הGT והאולטרה...

לכן עם תוכנה אפשר בקלות לפתוח את הצינורות של הכרטיס ואז יש לך אותו כרטיס כמו הGT ואולטרה רק ליבה עם מגה הרץ יותר נמוך ו128 פחות...

אבל אז אתה עושה OC מגיע ללא בעיה לGT ואז ההבדל היחידי הוא 128 מגה שלא שווה לשלם בשבילו עוד 1000 ומשהו שקל..........

תתחדש

ויש את הכרטיס בKSP

1950 שקל

ולפני שאתה תשאל אני אענה

מומלץ ספק 350W לא ג'נרי קנה Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC ב362 שקל בלבד מזיגזג

פורסם
  • מחבר

חחחחח בדיוק אתמול קניתי את הספק הזה מהחנות הזאת!!! ;D

פורסם

כי........ לכל החברות חוץ מMSI יש רק 12 צינורות עיבוד בכרטיס אבל בכרטסי של MSI יש 16 בדיוק כמו הGT והאולטרה...

לכן עם תוכנה אפשר בקלות לפתוח את הצינורות של הכרטיס ואז יש לך אותו כרטיס כמו הGT ואולטרה רק ליבה עם מגה הרץ יותר נמוך ו128 פחות...

אבל אז אתה עושה OC מגיע ללא בעיה לGT ואז ההבדל היחידי הוא 128 מגה שלא שווה לשלם בשבילו עוד 1000 ומשהו שקל..........

עוד פעם אתה נותן את ההערה הלא נכונה הזאת אחריי שהעירו לך ? ??? ??? ??? :nono:

לא רק שזה שמועות שעוד לא קיבלו הוכחה מוצקת כבר הרבה זמן - כנראה מדברים על זה שהצינורות יהיו פגומים. ולא רק זה - גם במיקרה שהם לא יהיו בחיים לא תגיע למשהו שקרוב ל GT - שמשתמש בזכרון GDDR 3 מהיר לעומת DDR1 איטי יותר בכרטיס הנ"ל. ויש עוד לא מעט הבדלים - שלא לדבר על ה עוד 128 מגה , הבדל בכל מיקרה בין בכרטיסים הוא 600 ש"ח . אבל בחיים לא תוכל לכסות את ההבדל הזה - בטח לא עלידי אוברקלוק.

באמת - כמה פעמים כבר אפשר לתקן אותך ? כל תרד תמליץ למישהו שבא להוציא כסף המלצה שגוייה ? כבר נמאס לתקן אותך - פשוט תפסיק עם ההמלצה הזאת והסיפור הזה בבקשה :police:

ולגבי ספר לא צריך 420 בשביל הכרטיס הזה , 360 מאותה החברה יספיק - ולגבי הACTIV PFC , כנראה אין למי שהמליץ לך מושג מה זה בכלל , בכל מיקרה לך זה לא עוזר בכלל - רק לחברת החשמל , אז באמת חבל על הכסף.

פורסם

אמרו בKSP שמצאו פגם בכרטיסי מסך של MSI.. משהו כזה אז החלטתי לקנות את הכרטיס מסך בפנדה וכל שאר המפרט בKSP

איך 6800 של Leadtek אמרו שהקירור והבאנדל שלו טובים אפילו כמו של MSI

מאשרים?

פורסם

אם לא יותר ;)

תתחדש :)

פורסם

עוד פעם אתה נותן את ההערה הלא נכונה הזאת אחריי שהעירו לך ? ??? ??? ??? :nono:

לא רק שזה שמועות שעוד לא קיבלו הוכחה מוצקת כבר הרבה זמן - כנראה מדברים על זה שהצינורות יהיו פגומים. ולא רק זה - גם במיקרה שהם לא יהיו בחיים לא תגיע למשהו שקרוב ל GT - שמשתמש בזכרון GDDR 3 מהיר לעומת DDR1 איטי יותר בכרטיס הנ"ל. ויש עוד לא מעט הבדלים - שלא לדבר על ה עוד 128 מגה , הבדל בכל מיקרה בין בכרטיסים הוא 600 ש"ח . אבל בחיים לא תוכל לכסות את ההבדל הזה - בטח לא עלידי אוברקלוק.

באמת - כמה פעמים כבר אפשר לתקן אותך ? כל תרד תמליץ למישהו שבא להוציא כסף המלצה שגוייה ? כבר נמאס לתקן אותך - פשוט תפסיק עם ההמלצה הזאת והסיפור הזה בבקשה :police:

ולגבי ספר לא צריך 420 בשביל הכרטיס הזה , 360 מאותה החברה יספיק - ולגבי הACTIV PFC , כנראה אין למי שהמליץ לך מושג מה זה בכלל , בכל מיקרה לך זה לא עוזר בכלל - רק לחברת החשמל , אז באמת חבל על הכסף.

כן אבל ברגע שמתקנים אותי בא מישהו ואומר שזה כן יעפל

חח תחליטו

לאדע אני רציתי לקנות 6800 MSI ולעשות את זה אבל אם יש סיכוי שהכרטיס יהרס או שזה לא יפעל זה ביזבוז כסף ואני אעדיף ללכת על GT למרות שזה ממש ממש ממש יקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים