פורסם 2002 באפריל 2623 שנים מחבר אמרו לי שבשביל לאפשר שיתוף קבצים צריך לבטל את הפיירוול הפנימי של המודם, איך עושים את זה?והשאלה הקודמת: איך אפשר לעשות IP למחשב??
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים בשביל שיתוף קבצים במחשבים הפנימים ברשת?המודם בכלל לא קשור לזה.בשביל הIP פשוט כנס ל whatismyip.comwhatsmyip.orgוכו' וכו'אתה יכול גם ישר מהמודם:http://10.0.0.138כנס לRoutingותראה מה כתוב ליד השם שנתת לחיבור. (MXS אם עשית בדיוק מה שכתוב במדריך)
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים בשביל לבטל את הפיירוול של המודם תעשה TELNET למודם ותרשום: ip config firewalling off ip save בשביל להחזיר את הפיירוול: (ברור ברור אבל אני ארשום בכל זאת) ip config firewalling on ip save בשביל לראות את ההגדרות כרגע תרשום: ip config למרות שכמו ש IsrAlien אמר בשביל שיתוף לא צריך לבטל את הפיירוול כי הוא לא יפריע לך. המשך יום נפלא ובטוח
פורסם 2002 באפריל 2623 שנים זה רק מבטל את הפירוול הפנימי של המודם לא את הNAT. (זה לא יסדר את התוכנות כי הNATing עדיין שם, המודם לא יודע לאיזה מחשב לשלוח איזה פורט)לעשות את זה בלי הDEFSERVER זה מסוכן ביותר כי כך יוכלו להתחבר למודם שלך מרחוק! (לטלנט של המודם לHTTP לFTP לTFTP להכל)לכן תמיד לעשות את זה בשילוב עם DEFSERVER למחשב שאיתו אתה עובד רוב הזמן.
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים לכן תמיד לעשות את זה בשילוב עם DEFSERVER למחשב שאיתו אתה עובד רוב הזמן. אפשר הסבר מה זה DEFSERVER ? כי אני ביטלתי את הפיירוול של המודם כי היה לי בעיה עם שליחת קבצים באיסקיו אני משתמש בפירוול תוכנה של נורטו זה מספיק ?
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים לכן תמיד לעשות את זה בשילוב עם DEFSERVER למחשב שאיתו אתה עובד רוב הזמן. אפשר הסבר מה זה DEFSERVER ? כי אני ביטלתי את הפיירוול של המודם כי היה לי בעיה עם שליחת קבצים באיסקיו אני משתמש בפירוול תוכנה של נורטו זה מספיק ? לא זה לא מספיק. עדיין יוכלו להתחבר למודם שלך... Defserver זאת פקודה שנמצאת תחת ה NAT והיא מציינת את כתובת ברירת המחדל שאליה יועבר כל ה"מידע" (שמישהו יתקן אותי אם אני טועה). תחת זה תכניס את כתובת ה IP שנתת למחשב שלך: הנחיות ודוגמא: (מנקודת הנחה שה IP שלי הוא 10.0.0.1) אתה עושה TELNET למודם כרגיל נכנס לNAT ע"י הקשת הפקודה המסובכת ביותר "NAT" אחרי זה כדי להגדיר את הכתובת ברירת מחדל אתה רושם "defserver addr=10.0.0.1" (שוב אני חוזר, מנקודת הנחה שהכתובת של המחשב שלי היא 10.0.0.1) וסבבה אגוזים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.